De bestelling en bezorging verloopt heel vlot.
duidelijke website, snelle levering
Mijn bestelling was ging vlot en gemakkelijk. De bezorging was ook vlot en de bestelling compleet.
Er was iets niet in orde met de bestelling. Dit werd meteen op een hele fijne manier opgelost.
Goede, snelle levering. Leuke kortingen, leuke producten!
SUPER!
Al jaren bestellen wij naar tevredenheid: oproepkaarten, beloningssticker en A4 verjaars kaarten bij jullie.
Bij de stulp hebben ze een groot assortiment stickers en kaarten. Ze zijn behulpzaam als je er even niet uitkomt.
Boekje wordt ontvangen, leerkrachten geven aan wat zij wensen. Gebruik website heel gebruiksvriendelijk. Snelle levering in een correcte verpakking. Prijs - kwalitieit: super! We hebben al allerlei materiaal genomen: stickers, posterkaarten, gewone kaartjes, beloningskaarten, ... allemaal even kwalitatief!
Prima website. Alles is makkelijk te vinden. Veel keus
duidelijke website groot assortiment . Alleen de pakketdienst is niet goed kreeg na 2 weken een telefoontje van A.H. dat er al een hele tijd een pakket stond te wachten. niet eens een briefje in de brievenbus .
Snelle en correcte levering. Leuke presentjes erbij!
Goede bestelling. Tip: posters b.v. Metriek stelsel mogen wel groter qua formaat.
Ik regel al jaren de bestelling voor onze school. Heb alleen verjaardagskaarten en stickers nodig. Dit gaat prima.
Het is gemakkelijk en snel te bestellen en te leveren.
Zeer tevreden over de bezorging, de feedback van jullie. was het overal maar zo.
prettig om bij te bestellen.
Ruime keuze aan een goede prijs, snelle levering
Gemakkelijk om te bestellen, veel keuze, snelle levering. Correcte service
Helaas kwam de bestelling g buiten schooltijd binnen. Nu moest ik het pakket ergens ophalen.
Website best duidelijk, bezorging netjes, prijs ook redelijk en je krijgt af en toe ook leuke extra's.
Snelle levering en klasse producten
Snelle levering, leuke beloningstickers en kaarten
goede website, prima levering.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.