Zeer behulpzaam en meedenkend.
ik bestel altijd voor de hele school en krijg het dan netjes per klas geleverd.
Nadat de bestelling niet goed geleverd was is er adequaat gereageerd en nieuw geleverd, top.
Leuke site met snelle levering en leuke afwisselende materialen
Bestelling wordt snel geleverd.
duidelijke site
Duidelijke website waarin alles netjes geordend op staat. Complimenten. Dank je wel voor het mooie leesboek. Basisschool de Schakel, Marjon de Groot.
Helaas werd getracht (door de postbode) het pakket in de brievenbus te stoppen. Dit lukte niet. Verpakking scheurde daardoor. Gelukkig waren de stickers nog te gebruiken.
Of je nu belt of online besteld vaak ligt het de volgende dag al op school...
Was al bekend met de stulp en is nog steeds heel goed. Leuke assorti. snelle levering
Het was weer fijn om een bestelling te doen, snel en correct te ontvangen
Snelle levering.
Snelle levering, leuk assortiment!
duidelijke site, snelle levering
Ruime keuze aan stickers en kaarten en heel snel bezorgd.
De medewerkers zijn heel hulpzaam en netjes aan de telefoon. Ze kijken ook wat voordelig is voor school.
Wij bestellen al vele jaren bij de Stulp en naar volle tevredenheid.
Prima assortiment. Fijne service.
goed overzicht met bestellen netjes en snel verzonden
Super veel keus, snelle levering, alles klopte.
Ik koop al jaren stickers en beloningskaartjes en ben altijd heel tevreden. Het is alleen jammer als een fijne leer sticker uit het assortiment wordt gehaald.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.