Prima materialen alleen jammer dat bep materialen uit de catalogus niet leverbaar waren
De bestelling miste een ding. Na telefonisch overleg is dit keurig opgelost.
De producten waren goed ingepakt en snel bezorgd. Helaas is het aantal erg veel en doe je erg lang mee voordat je weer nieuwe kan bestellen. Dus een idee om het aantal kaarten per pakketje te verminderen. Ook is het jammer dat er vaak dingen niet meer in voorraad was, dus moesten wij iets anders kiezen.
Ik heb bij aantallen per verpakking een opmerking: Hoewel je per pakje zo'n 100 plaatjes krijgt, heb je dan nog steeds maar 4 of 6 verschillende designs. Het gevolg is dat je redelijk wat pakjes moet bestellen om een gevarieerd aanbod te krijgen dat geschikt is voor jonge en oudere kinderen, voor jongens en meisjes, enzovoort. Daarna kun je jaren vooruit, maar voor een startende praktijk is dat best een investering...
redelijk goed
De beloningsstickers bevallen prima, wij gebruiken ze om de kinderdagverblijfboekjes "op te leuken". N.a.v. mijn bestelling werd al een dag later telefonisch contact met mij opgenomen om te zorgen dat ik de gewenste stickers zou kunnen krijgen. Goede service!
prima, leuk om ieder jaar wat nieuwe dingen in het assortiment te vinden wij zijn gek op de dieren-afbeeldingen, m.n. mini-posters met dierenafbeeldingen doen het erg goed. Leuk als daar nieuwe series bij zitten
Over de stickers zijn we overwegend tevreden. Wel missen we in de informatie over hoe groot de stickers zijn. Onze leerkrachten geven allen aan dat de stickers die je nog van het vel moet peuteren vanwege hun afwijkende vorm lastig zijn in het gebruik op school (zoals de Avatar-stickers) Van de kaarten valt op dat er altijd ten minste i soort kaart in zit die niet aantrekkelijk is: bijvoorbeeld de geit in de serie boerderijdieren. Daar blijven ieder jaar een boel van over en dat is eigenlijk weggegooid geld.
prima!
De kinderen zijn blij met een miniposter op hun verjaardag en ondanks de bezuinigingen proberen we met enige regelmaat een beloningssticker te plakken. En daar werken ze nog steeds voor!!
Erg hoge verzendkosten bij bestelling van een kleine hoeveelheid voor eigen praktijk.
De stickers en kaarten zijn bij ons altijd een groot succes
de kinderen waren meteen enthousiast
Prima, ga zo door, leuk dat jullie steeds actuele plaatjes toevoegen.
Ziet er goed uit!
producten prima, heb alleen wat moeite met de hoogte van de verzendkosten, dat is echt te veel!
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.