Prima en goed assortiment
ok
ieder jaar toch weer nieuwe producten is uitstekend! kiezen blijft daardoor ieder jaar weer leuk.
Prima producten die er leuk uit zien en kinderen aanspreekt. Jammer dat de vermeldde prijzen excl. btw zijn en de verzenkosten voor kleine bestellingen zo hoog. Er hoeft echt niet elke keer een catalogus mee. 1 per school is voldoende. Zeker omdat de website prima voldoet.
Beste Antje, Hartelijk dank voor uw feedback. De prijs in de catalogus is inmiddels Incl. BTW. Echter staat op de bevestiging van uw webshopbestelling de prijs nog wel Excl. BTW. Dit zullen wij zo spoedig mogelijk veranderen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag van u! Met Vriendelijke Groet Uitgeverij De Stulp
Bij mij werkte de website niet zo goed. Ik kon niet naar de volgende bladzijde via pijltje. Ik moest steeds naar pagina 1 om daar andere paginanummers aan te kunnen klikken.
Beste Heidi, Hartelijk dank voor uw reactie. Kunt u ons vertellen bij welke pagina u het probleem ondervond? Dan kunnen wij kijken waar het probleem ligt. U kunt uw reactie versturen naar [email protected] Wij zien uw reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet Uitgeverij De Stulp
De bestelde ansichtkaarten voldoen aan de verwachting
Wij zijn als basisschool heel tevreden! Succes!
Prima assortiment. Leerkrachten kunnen snel een keuze maken.
prima stickers. soms zijn ze wel erg klein, dan liever iets minder stickers per vel maar iets groter.
Nieuwe foto's, fijn. Kwaliteit van foto's niet allemaal even goed.
Super Mario
Altijd netjes afgehandeld. Leuke stickers.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.