Jammer dat ik geen presentje bij m'n bestelling heb gekregen op de dag dat onze jaarbestelling is afgeleverd wordt er een mail verstuurt over een thee pakket. Had leuk geweest als wij dit ook hadden gekregen hebben nu een toch weer tevroeg bestelld gevoel hier over.
Alleen als je via de site besteld,dan kan je de site niet lang open houden,want dan moet je de bestelnummers weer opnieuw invoeren!!
Bestel voor 2 scholen altijd bij De Stulp en altijd goed tevreden. Enkele keren waren artikels niet meer op voorraad, maar overig genoeg alternatief leverbaar. Snelle levering
Enige nadeel op de website is dat je winkelmandje weer leeg is na een bepaald aantal minuten. Als er iets tussendoor komt dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen.
leuke, aantrekkelijke kaarten. Een echte beloning!
Ziet er goed uit, ik ben er blij mee!
Sint en kerstpakket ziet er mooi en netjes uit! En zeer snel geleverd.
Beste Marjo, Hartelijk dank voor deze goede tip! Het is nu inderdaad niet altijd te zien hoe de sticker geplakt moet worden. Wij zullen kijken of dit bij de volgende productie aangepast kan worden. Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk Uitgeverij De Stulp
Erge mooie stickers
Goede kwaliteit - zoals verwacht
Leuk materiaal !
De kinderen zijn altijd erg enthousiast als er weer wat nieuws uit is. Wij laten de kinderen als ze jarig zijn met een miniposter de klassen rondgaan zodat alle leerkrachten hun felicitatie op de kaart kunnen zetten. Ook de stickers zijn erg geliefd!
de producten worden netjes en op tijd geleverd.
We zijn heel tevreden over het assortiment van Stulp
prima produkten, voor mij is de hoeveelheid te veel per verpakking.
Zit er mooi uit
Goede kwaliteit en een leuk assortiment
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.