Mooie kleuren, veel keus en gevarieerd aanbod - voor elk wat wils .
zijn goed verpakt om de produkten onbeschadigd op zijn bestemming te krijgen. produkten zien eruit zoals op de site of in de catelogus staan.
Jammer dat bepaalde producten er niet meer zijn.
Ik ben altijd erg tevreden over de bestelde producten. Ook is het erg fijn dat er contact op wordt genomen als er iets vreemds bij de bestelling zit, of als iets niet leverbaar is. De facebookstickers voor de bovenbouw zijn vooral erg leuk!
is allemaal prima in orde
Erg leuk en actueel
Leuke vrolijke stickers.
Prima!!
Altijd goed en snel geleverd
Al meer dan 20 jaar bestel ik beloningsstickers bij de Stulp. Het aanbod is altijd actueel en de kinderen met wie ik werk zijn blij met hun sticker.
Leuk assortiment aan oproepkaartjes, met op achterzijde al nodige tekst bedrukt.
Prima. Ziet er keurig uit!
De materialen zien er netjes, goed en verzorgd uit.
Ziet er goed en verzorgd uit. Voldoen aan de verwachting. Kleine besteleenheden zijn erg handig
Ik ben zeer tevreden over uitgeverij Stulp! Alles verloopt tot volle tevredenheid!
Fijn. Ik had zelf geprobeerd het via de website te bestellen.Dat ging door mijn fout mis. Ik heb gebeld en de bestelling door gegeven. De volgende dag al binnen.SUPER!!!
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.