Prima, kinderen zijn vooral dol op de krasstickers!
Er is voldoende assortiment. Wat heel lastig (eigenlijk heel vervelend) is, is dat er op de site geen bestelnummers bij de producten staan. Je bent gewoon een hele poos bezig om de juiste artikelen te bestellen als je een lijstje van je collega's krijgt met daarop de uitgezochte bestelnummers uit het boekje. Dat verdient verbetering.
Beste Emma, Hartelijk dank voor je reactie. Wij zijn druk bezig met het verbeteren van de website en dit punt zullen wij zeker meenemen. Wij doen er alles aan de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dank voor de feedback! Met vriendelijke groet Sebastiaan Uitgeverij De Stulp
Ik had het idee dat er in de pakketten stickers zaten die 'over' waren. Ik zou bij losse bestelling anderen gekozen hebben, maar dat paste niet binnen het budget
Beste Sandra, Hartelijk dank voor je reactie. De series in de pakketten hebben over het algemeen dezelfde prijs als de losse series. De snelbestelpakketten zijn niet voordeliger maar "sneller" te bestellen. We proberen de sorteringen zo actueel mogelijk te houden, echter kan er wel eens een wat oudere serie inzitten. Mocht je deze serie echt niet leuk vinden of niet kunnen gebruiken, neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zullen dan naar een passende oplossing zoeken. Met vriendelijke groet Sebastiaan Uitgeverij De Stulp
Artikelen in catalogus zijn genummerd, op website niet! Een heel uitgezoek, om de door mijn collega's uitgezochte stickers en miniposters terug te vinden.. Tijdrovend!,, Jammer dat de ophanghaakjes en de gefeliciteerd stickers voor de miniposters niet meer gratis zijn.
Beste Judith, Hartelijk dank voor je feedback. Wij zijn hard bezig de website gebruiksvriendelijker te maken en zullen deze tip zeker meenemen in de volgende wijzigingsronde. Met vriendelijke groet Sebastiaan Uitgeverij De Stulp
Deze zijn erg goed
Beste heer/mevrouw van Greevenbroek, Hartelijk dank voor uw reactie. Dat is erg slordig en niet de bedoeling! Kunt u mij via de mail laten weten om welke folder uw opmerking precies gaat? Heeft u deze folder bij uw bestelling gekregen of bij de catalogus? U kunt de mail sturen naar [email protected] Hartelijk dank voor de moeite en excuses voor de vergissing! Met vriendelijke groet Sebastiaan Uitgeverij De Stulp
Ook deze keer weer zeer tevreden met de stickertjes. De keuze was weer enorm en de levering snel. Een zeer tevreden klant dus. Ga zo door!!
prima! Goede service bij het omruilen. Zeer vriendelijk te woord gestaan, compliment!!!
prima. Leuke nieuwe stickers en kaarten.
het was prima verpakt, snel in huis en precies (en zelfs nog wat meer) wat ik besteld had
Ziet er goed uit, snelle levering, goed verpakt.
Wij zijn tevreden over uw producten
prima! blij met de mogelijkheid om ook af en toe een kleine verpakking van een bepaalde soort stickers te kunnen kiezen.
zojuist dus besteld, was erg teleurgesteld toen ik de rekening zag en de 4+1 gratis niet doorgeteld was, omdat de outlet niet meetelde. jammer zeg, dan had ik iets anders besteld. ik geef de bestelling door aan de administratie. Zij kijkt daar verder niet naar, dat is mijn ding. maar juist die zou je toch willend at de mensen afnemen. Nu voel ik met twee pakken ansichtkaarten tekort gedaan... :(
Beste Anita, Hartelijk dank voor uw reactie! De outletproducten zijn over het algemeen al sterk in prijs verlaagd en vallen daardoor niet in de 4+1 actie. Het is wel iets wat ik door zal geven aan de directie. Wellicht dat er iets aan verandert in de toekomst. Om u toch tegemoet te komen zal ik u een kleinigheidje doen toekomen. Wat betreft uw opmerking van de "vlotte" stickers wil ik u vragen wat u daar precies mee bedoeld. Wij proberen zo actueel mogelijk te blijven en alle tips van de gebruikers zijn van harte welkom! Kunt u de adresgegevens van de school aan mij door mailen? Het email adres is [email protected] Ik zie uw reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet Sebastiaan Uitgeverij De Stulp
Ik ben al 35 jaar tevreden met jullie producten. Waar ik niet zo weg van ben is krasstickers.
Prima. Maak gebruik van beloningsstickers. Op vmbo vinden leerlingen dit (ook).
Er mag nog meer diversiteit zijn in het aanbod van miniposters
Snel in huis contact met medewerkers altijd prettig.
Alles is in goede orde aangekomen. De snelpakketten waren goed gesorteerd.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.