Snelle correcte levering, goede kwaliteit.
We zijn dik tevreden!
ZIJN GOED
ik ben heel tevreden over de service! Er wordt met ons meegedacht en dat is fijn!
Mooie kwaliteit
Prima stickers. de leerlingen die ik begeleid zijn erg enthousiast en gemotiveerd om stickers te verdienen
Meer variatie in de ansichtkaarten.
Mooie kwalitatief goede spullen, snel geleverd.
prima!
mooie kwaliteit en een goed assortiment
Goede kwaliteit en ruime keuze
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen dit meenemen in de besprekingen over de nieuwe collectie. Zijn er specifieke onderwerpen of characters welke u zou uitkiezen? Wellicht kunnen we daar dan iets mee doen. Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk [email protected]
Die zijn goed en we hebben een ruime keus in de kwalitatief hoogwaardige producten.
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw reactie. Dit is een opmerking die wij de laatste tijd toch vaker horen. Wij zullen dit meenemen in de besprekingen over de nieuwe collectie. Wellicht kunnen we daar dan iets mee doen volgend jaar. Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk [email protected]
het ziet er altijd mooi en verzorgd uit, spreekt ook de kinderen aan.
Bestellen via de website is gemakkelijk, maar als je belt en besteld is het ook geen probleem. Het bestelde komt altijd snel en goed verzorgd aan.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.