Goede sortering, goede kwaliteit. Bij de kerststickers mis ik assortiment voor christelijke scholen: zonder kerstman e.d.
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen dit meenemen bij de besprekingen over de nieuwe collectie en wellicht is er volgend jaar iets nieuws wat u wel kunt gebruiken zonder kerstmannen, paashazen enzovoort. Dank voor de feedback. Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk Uitgeverij De Stulp
Mooi materiaal
Prima spullen
Prima!
geen mening over bestelde producten maar wel een opmerking over de nieuwsbrief per email. Deze verschijnt wel heeeeeeeeel veel. Dit mag best minder, het werkt nu soms zelfs ergerlijk. Dat kan nooit de bedoeling zijn.
Jammer dat er bij Sinterklaasassortiment, bij stickerpakketten waarin alles al zit, niet wordt gekeken naar verschillende pakketten. Wij hebben er 5 besteld waarvan er 4 hetzelfde waren en 1 andere. Dit vinden wij erg jammer.
Beste Nicky, Hartelijk dank voor de feedback. Het is niet de bedoeling dat u als u 5 pakketten besteld 5 dezelfde pakketten ontvangt. Nu hebben we niet heel veel variatie maar wel meer dan 5 verschillende series. Mocht u de pakketten willen ruilen is dat geen probleem. Neemt u dan alstublieft even contact op met ons, dan kunnen we dit oplossen. We wachten uw reactie even af. Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk Uitgeverij De Stulp 0703203400 [email protected]
Leuke stickers
de produkten zijn leuk en het blijft vernieuwend.
Prijzig voor een school in deze tijden
Ziet er altijd keurig uit
goed kwaliteit
Producten voldoen aan de verwachtingen, snelle levering met altijd een leuke attentie!
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.