Prima assortiment. Leerkrachten zijn altijd enthousiast
Ik vergeet mijn gebruikersnaam / wachtwoord of heb het niet bij de hand en als ik dan even bel is mijn bestelling zo geregeld... en wat een snelle levering, super fijn!!
Een Poepdiploma
Mooi vormgegeven
Ziet er prachtig uit!
meer foam stickers
Leuke stickers en kaarten
Leuke variatie in de assortie bestellingen
De kwaliteit is prima, levertijd ook. De aantallen zijn wel wat hoog en zo ook de prijs. Wij zouden liever veel verschillende stickers/kaarten willen ontvangen dan steeds pakketjes van veel dezelfde soort.
Ik mis seizoenstickers die rekening houden met christelijk onderwijs. Wij mogen b.v. met Pasen geen stickers met paashazen erop gebruiken. Met Kerst geen stickers met de kerstman. Dat maakt het assortiment heel klein en moeten we vaak half gebruikte stickervellen weggooien.
Beste Debbie, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen dit meenemen bij de besprekingen over de nieuwe collectie en wellicht is er volgend jaar iets nieuws wat u wel kunt gebruiken zonder kerstmannen, paashazen enzovoort. Dank voor de feedback. Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk Uitgeverij De Stulp
Leuke posters. Goede degelijke uitvoering.
Ik ben tevreden over wat ik besteld heb. Wat ik niet geweldig vond, heb ik simpelweg niet besteld. De keuze is zeer ruim en dat is wel prettig. Voor zowel de kleintjes als de groten is er wat te vinden
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor deze feedback en al je leuke ideeën. Wij gaan hier zeker naar kijken. Het is altijd fijn om juist van de leerkrachten dit soort ideeën en handige tips te krijgen omdat jullie juist degene zijn die het gebruiken. Wij gaan dit in beraad nemen en komen hier graag een keer op terug! Nogmaals hartelijk dank! Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk Uitgeverij De Stulp
De producten zijn altijd prima in orde.
Wij zijn gewoon goed tevreden over Stulp , ook over de aanbieding boekjes die je telkens krijgt toegestuurd !
Beste heer/mevrouw van de Wal, Hartelijk dank voor uw reactie. Voor wenskaarten in een kleinere hoeveelheid verwijs ik u graag naar een andere tak van ons bedrijf. www.kaartenkasteel.com Hier kunt u pakketjes krijgen van 3 kaarten. U heeft daar ook een uitgebreidere keuze dan bij De Stulp. Wellicht zit hier iets voor u tussen! Met vriendelijke groet Sebastiaan van Wijk Uitgeverij De Stulp
Mooi materiaal Ik kan niet zonder ! Wel een prijzige hobby Prettig 5=4 betalen
altijd zoals in folder cq boekje staat.
Alles wordt netjes en verzorgd afgeleverd.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.