Altijd prima in orde!
Miniposters met humor of met andere sporten dan bv. voetbal/ watersport. Nu kiezen we vooral voor dieren omdat het anders snel te kinderachtig is voor de bovenbouw. Maar bv. een kaart met een nette humoristische strip o.d. zou misschien ook leuk zijn. (p.s. wij gebruiken de miniposters als verjaardagskaart)
Leuke diverse stickers. Snelle levering. Leuke nieuwe aanvullingen.
De bestelde producten voldoen helemaal aan onze verwachtingen. Prima kwaliteit en netjes verpakt. Zou graag het assortiment klein verpakkingen uitgebreid willen zien, zodat de keuze nog uitgebreider wordt (binnen budget)
Prima!
Goed assortiment, snelle levering veel keus uit de producten
Het aanbod verjaardagsansichtkaarten vind ik wat beperkt. Miniposters in dit aanbod, zijn er wel voldoende, maar vinden we te duur.
kwaliteit is goed bestellingen snel in huis
leuke kaarten/stikkers
Mooie kwaliteit, en een afwisselend assortiment! Regelmatig ook nieuwe producten , waardoor het aanbod erg groot is!
Netjes verpakt, goede kwaliteit
Kinderen vinden de stickers fantastisch. Er is genoeg keuze voor de groepen 1 t-m 8.
Zeer fijn materiaal om mee te werken, kinderen ervaren het echt als een beloning en motivatie.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.