Wij bestellen hier graag. Er is veel keuze en de levering is snel.
Vandaag bestellen en twee dagen later helemaal compleet in huis!
Ik vind het jammer dat tot 2x toe mijn bestelling is afgeleved bij een Postnl. punt i.p.v. op school
prijskwaliteit verhouding
Bestellen en heel snel in huis, prettig is achteraf betalen
goede kwaliteit, snelle levering
de bestelling ging goed en super snel geleverd prima bedrijf
Ruime keuze en snelle levering.
Ik bestel via de webshop en de bestelling wordt al heel snel geleverd,
Altijd hele snelle service
Mooie website, makkelijk te bestellen en erg snelle levering. Top!
Hele leuke sortering in materialen en supersnelle verzending
Snelle service en duidelijk. Er mogen wat ons betreft meer acties komen, zodat prijzen aantrekkelijker worden
groot assortiment, makkelijk te bestellen
Fijne materialen, goede en snelle levering
Het is fijn dat er een boekje komt waarin je eerst kunt uitzoeken wat je nodig hebt. Ik vond het bij sommige nummers wat onoverzichtelijk, maar ik denk dat dit vooral komt omdat er zoveel keus is. Wellicht is het een idee om stickers per thema te ordenen/selecteren.
Goed assortiment snelle levering
Mooi assortiment, veel keuze en snelle levering. Leuke presentjes.
Als ik iets bestel wordt het snel geleverd! Mooie kwaliteit van plaatjes.
Goede snelle levering. Mooi assortiment. Goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden met jullie. Dankjewel
Eigenlijk te veel keuze ;-)
Na een keuze gemaakt te hebben in het ruime assortiment is de bestelling meestal al de volgende dag op school.
Leuke producten, super snelle service!
leuke website met veel diversiteit
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.