Makkelijk te bestellen online en snelle service.
Leuk assortiment, gemakkelijk te bestellen, snel in huis
Je bestelt 1 ding, maar je krijgt zoveel leuke dingen meer! Geweldig. En bijzonder snel geleverd. Erg fijn.
zie hierboven
Makkelijk om de artikelen terug te vinden op de webshop. Heel veel keuze. Alles soort verzorgd en snel geleverd. Prijs/kwaliteit dus een echte aanrader.
Snel en makkelijk en snelle levering
Altijd tevreden
Prettig!
Altijd goede producten en nette verwerking!! Leuke acties!
Goed en snel geleverd
Snelle levering.
Producten zien er goed uit, netjes verpakt en top dat je een cadeautje krijgt bin een bepaald totaalbedrag
Makkelijk bestellen en snelle levering van de leuke oproepkaarten.
Ik kan snel een bestelling plaatsen, ze hebben een mooie collectie. De bestelling is vaak ook de volgende dag al op school aanwezig wat erg fijn is!
Geen enkel probleem.
Ik heb vanaf het moment dat ik bestellingen doet, alleen maar goede ervaring.
Ruime keuze en snelle levering.
bestel altijd telefonisch en gaat altijd goed en vriendelijk. levering is ook altijd snel.
Snelle levering en het was conform de afbeeldingen van het net.
Hele fijne site en leuke spullen Onze kleuters zijn er blij mee.Snelle levering.
Snelle levering
Grote keuze in stickers en kaarten. Snel geleverd.
Prima ervaring!
Voor mijn logopediepraktijk merk ik een ruime keus in beloningsstickers. Suggestie zou zijn om wat meer 'recentere' thema's te kiezen. Bijv. Frozen 2 voor meiden (i.p.v. Winx en Shimmer and Shine) en bijv. Trolls of superhelden (Marvel, Disney) bij jongens (i.p.v. bijv. Blaze en de monsterwielen).
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie www.facebook.com/destulp/ voor onze Facebookpagina.