Filters

10

Mooi werk verricht door Floortec Verlaan

Mijn nieuwe vloer is vlot en netjes gelegd, met aandacht voor detail. De communicatie verliep soepel en prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Parketvloer weer als nieuw door Floortec Werkhoven.

Prettige samenwerking en duidelijke uitleg wat er staat te gebeuren. Allemaal vakmensen en de renovatie verliep soepel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wonderful, professional service and beautiful, quality floors

The team at Floortec have been nothing but attentive and professional in their service. Mike is always responsive to queries and requests, and the installation team on site is friendly and efficient. I would use them time and time again - it is always a painless and pleasant experience!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een vak mensen die in oplossingen denken!

Denken met je mee. Geen vraag te gek. Komen de gemaakte afspraken na, en werken ook nog eens super netjes. Echt heel blij met hun werk na onze waterschade...

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Frans en Nicolle vertegenwoordigen Floortec zeer goed. Ze denken mee geven goed advies en werken zeer secuur en netjes alles is perfect verlopen en afgewerkt. Zeker een aanrader om een vloer te laten leggen en/of te renoveren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn zeer tevreden over het verrichte werk

Door dhr en mw van Caulil verrichte werkzaamheden waren zeer professioneel. Het eindresultaat ziet er prima uit. Er was na einde werk praktisch geen stof of andere afval aanwezig. Het werk gebeurde met professionele apparaten. Het contact tijdens de aanloop naar en tijdens het werk was uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

10

Geweldige ervaring, prettig gewerkt met Frans en Nicole en kwaliteit! De vloer is weer prachtig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb dankzij de firma Floortec een schoonheid van een vloer in huis.

wij hebben in juni 3 vloeren laten schuren door de fa. Floortec en dat is een mega succes geworden. Twee vloeren liggen boven in huis en die zie je niet echt elke dag. Die zijn ook prachtig geworden. Niet te geloven zo mooi. Maar de vloer in de benedenkamer was een diep-donkere, geheel verkeerd-behandelde eikenvloer. Hij was bijna zwart en is nu een stralend lichtbruine vloer geworden waarvan we elke dag weer genieten. Het is inmiddels al ruim 3 maanden geleden, maar er gaat geen dag voorbij zonder dat we zeggen; 'wat een prachtige vloer is het geworden". Iedereen die aarzelt bij het laten schuren van zijn vloer, mag bij ons komen kijken naar het resultaat. Het is een groot feest!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een dikke 10

Top service weten waar ze het over hebben vriendelijke mensen en zeer Behulpzaam van a tot z en een mooie Kwaliteit vloer Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goede ervaring.

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het Floortec/Verlaan team was op tijd, snel, duidelijk en effectief. Jammer dat het stukje parket niet gerepareerd kon worden zoals bedacht in de offerte, maar bij nader inzien had ik niet genoeg parket plankjes tot mijn beschikking. Ik heb nu een prachtig parket vloer en kan deze firma absoluut aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige vloer na behandeling door floortec midden brabant

Onze eiken houten vloer hebben we laten schuren door Floortec midden Brabant. Het is nu een half jaar geleden en we genieten nog dagelijks van onze mooie vloer. De luiken in de vloer waren in de loop van de jaren omhoog gekomen. Dit is door Floortec weer egaal gemaakt en dat is het nog steeds! Dit zijn vakmensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk afgeleverd

Floortec Verlaan geeft prima advies en duidelijke uitleg, komt de afspraken na en heeft ervaren vakmensen welke een uitstekend resultaat hebben opgeleverd. Wat wil men nog meer!?

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg goed.

Klein familiebedrijf, persoonlijk, deskundig, prettige mensen, servicegericht, kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service , net werk

Zeer fijne mensen die weten wat ze doen en hun afspraak nakomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Onze 20 jaar oude eiken vloer is door Frans en Nicole zeer deskundig gerepareerd, geschuurd en geolied. Het ziet er weer prachtig uit en we zijn er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en snel

De mannen hebben er zin in en weten wat ze (moeten) doen. Ze zijn communicatief sterk en komen de afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk

De vloer is prachtig geworden, schuren en oliën is snel, vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Onze ervaring is geweldig met Floortec, het contact verliep heel goed en vlot, juiste adviezen gekregen, konden snel aan de gang, netjes gewerkt en een eindresultaat wat boven verwachting was..

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service, fijne mensen en erg mooi resultaat!

Top Service met mooi resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Traprenovatie waarbij kwaliteit van zowel de materialen als de werkzaamheden prima zijn!

Dichte trap laten renoveren. Eindresultaat is mooi en strak afgewerkt. Monteur kwam op tijd en werkte langer door dan aangegeven, omdat hij perse iets af wilde hebben. Wordt goed op details gelet en zelfs rommel wordt netjes opgeruimd. Fijn bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg mooi eindresultaat

We hebben bij Floortec Schilten onze trap en vloer laten renoveren, erg blij mee ! Erg mooi eindresultaat, en heel vriendelijk personeel. Floortec is een onderneming welke investeert in hun klanten .. Dankuwel Floortec Schilten Team :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig resultaat en super goede service!

Ik ben heel blij dat ik voor Floortec heb gekozen. Het eerste contact verliep erg prettig en soepel. Hun offerte was niet het goedkoopste, maar doordat ze met goede materialen werken en geen half werk leveren voelde deze partij voor mij als zeer betrouwbaar en kundig. En dat is gebleken. De vloeren zijn prachtig geschuurd en beneden in de olie gezet en boven gelakt. Ook de afwerking van de plinten ziet er goed uit, want niet erg makkelijk was in een scheef jaren '30 huis ;-) Ik zou Floortec zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel net vakwerk!

Flexibel, netjes en gewoon heel erg tevreden. Onze massief eiken vloer van 20 jaar oud is weer als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja
10

In alle opzichten uitstekend

Van het begin (vaststellen van de schade en de benodigde acties en werkzaamheden om een en ander te herstellen) tot het eind (prachtig resultaat, dankzij het vakmanschap van de medewerkers) en hun klantvriendelijke houding was het een uitstekende ervaring. Wij hebben alleen maar lof voor dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
1

Bij een probleem zoek je het maar uit

We hebben 1,5 jaar geleden de vloer laten schuren en laten behandelen met een skilt lak. Dit was de beste en zeer sterke laklaag die je kon kiezen. Nu viel het me laatst op dat de planken bol gaan staan aan de randen. Bij verder onderzoek blijkt dit op heel veel plaatsen in de vloer het geval. Deze vloer ligt er al heel wat jaren in en er zijn nooit problemen van deze aard naar voren gekomen. Nadat we de vloer hebben laten behandelen ontstaan de problemen wel. Maar meneer kleefstra geeft aan dat hij het ook niet weet zal wel door de lucht vochtigheid komen. Mijn mening is dat er geen goede beschermende laag op de vloer zit. Het bestaat in iedergeval niet dat er voorheen nooit geen problemen waren en nu wel. Bedankt voor deze waardeloze behandeling! Ik ga uitzoeken hoe we juridisch staan want dit accepteer ik niet.

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd