Filters

10

Betrokken en kundig

Zo'n 7 jaar geleden hebben wij onze eikenhouten vloer laten schuren en oliën. Wij waren toen zeer tevreden. We dachten er daarom geen twee keer over na toen we dit opnieuw wilden laten doen en zochten de gegevens van Floortec Totaal in Werkhoven er weer bij. De opdracht: precies hetzelfde nog een keer. Wij kregen een snelle en nette offerte en hierbij het advies dat er tegenwoordig ook een extra beschermlaag (Skylt) over de vloer heen kan. Gezien onze hond maakt dat de vloer makkelijker te reinigen en dat gaat langer mee. We zijn langs de showroom geweest om de verschillende afwerkingen te zien en kozen voor deze oplossing. Vol vertrouwen verlieten we vorige week onze woning en gaven de sleutel aan het team van Floortec die netjes op de afgesproken datum/tijd aanwezig waren. Enkele dagen later kwamen we terug en toen bleken er allemaal vlekken en strepen in de toplaag te zitten. Daarnaast zag de vloer er een stuk witter/bleker uit door de matte toplaag. Niet het resultaat waar we op hoopten. Op dat soort momenten worden de echte betrokken ondernemers gescheiden van de beunhazen. We namen op maandag contact op. Op dinsdag stonden de eigenaren Ralph en Tonneke op de stoep om te kijken wat er aan de hand was. Op woensdagochtend 7 uur was Ralph er zelf om de vloer opnieuw te lakken (met een iets andere lak waardoor de vloer minder bleek is). Het resultaat ziet er top uit en wij zijn blij met het proces. Fouten maken kan, maar het gaat erom hoe je ze oplost. Ik durf daarom zonder twijfel iedereen naar Ralph en Tonneke door te verwijzen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en goede kwaliteit

Floortec is zeer professioneel en de mensen hebben veel kennis maar de toewijding is hetgene waar ze echt het verschil hebben gemaakt. Bij het advies bij de keuze voor een vloer, de details in aanloop naar het plaatsen van de vloer en het plaatsen van de vloer hebben ze bijzonder goed geholpen. Ik houd er zelf van om alle details goed uit te werken en dan is Floortec de perfecte partner voor een nieuwe vloer. Zeer aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardige mensen, uitstekend werk en een goede prijs

UIt een reeks bedrijven die allemaal een 5 sterren review hadden 4 bedrijven gebeld. 1 belde niet terug, 1 wou alleen via de telefoon een prijs bespreken en een was 40% duurder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn zeer tevreden.

Onze vloer (die er niet meer uitzag) is door Nicole en Frans weer als nieuw gemaakt. Fijne mensen die hun afspraken nakomen. Wij zijn er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Volledige aandacht en professioneel advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima !

Deze firma ,in de personen Ralph,Tonneke en hun medewerkers kwamen op ons pad na een vloerwaterschade. Meteen actie ondernomen, ze komen alle gemaakte afspraken na, werken netjes ,goed en schoon. Wat mij betreft kunnen ze zich beter " de Ontzorgers " gaan noemen want dát is precies wat ze doen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig resultaat!

Onze vloer was enorm vies en versleten en ziet er nu weer schitterend uit. Fijn ook dat het schuren en oliën zo snel ging en we dus ook weer snel op de vloer konden lopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima vaklui, fijn contact

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind zeer tevreden

Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren met de vloer en welke mogelijkheden er waren. Afspraken gemaakt en keurig nagekomen. Er wordt netjes stofvrij gewerkt. De vloer ziet er weer als nieuw uit, top!

 • Aanbevelen? Ja
9

goed werk geleverd

Er was goed overleg over de planning en de werkzaamheden. Het schuren en in de olie zetten kon in één dag en daarna nog een dag drogen. De vloer zag er weer prachtig uit, na een week mocht ik hem een keer dweilen en was hij als nieuw. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring met Nicole en Frans

Fijne mensen die prima werk leveren. Zou ze zo weer inschakelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Frans & Nicole hebben ca 25m2 nieuwe vloer ingevingerd aan een bestaande 20 jaar oude vloer. Vervolgens de complete vloer een aantal keer geschuurd en behandeld met als resultaat dat je geen verschil kan zien tussen de nieuwe en oude vloer! Wat een vakmensen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Aanrader

Afgelopen week hebben wij onze afzelia vloer laten bewerken door Floortec Midden Brabant. Via kennissen zijn wij terecht gekomen bij Frans en Nicole. Er werd snel contact met ons opgenomen en een eerste bezoek volgde. Onze vloer was erg donker en de wens was een lichte vloer. Frans stelde voor een testvlak te maken, dit gaf al direct een goed gevoel. Dat stapje extra konden wij erg waarderen. De opdracht werd al snel gegeven/gegund. De samenwerking tussen Frans en Nicole is erg goed. Een belangrijk detail het schuren is stofvrij! Binnen 2 dagen was alles naar tervredenheid gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende dienstverlening, hebben weer een hele mooi vloer!

Floortec heeft de houten vloer in onze woonkamer behandeld. Ze kwamen zeer snel met een offerte en voorstel voor een datum waardoor ik het makkelijk kon inpassen in onze planning. De communicatie in aanloop, tijdens en na afloop was prettig en efficiënt, waarbij ze goed hebben meegedacht. We zijn bijzonder blij met het resultaat. We raden ze ten zeerste aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Na waterschade is het parket snel, maar vooral perfect hersteld.

Vanaf het eerste contact met Floortec na het opzwellen van ons parket door wateroverlast is door de medewerkers van Floortec alles in het werk gesteld de schade te beperken. Daarop is de vloer waar nodig hersteld. Zowel bij de communicatie als bij de uitvoering van de herstelwerkzaamheden is dat zorgvuldig en met deskundigheid gedaan. Het resultaat mag er dan ook zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helden!

Door lekkage was reparatie van het parket op de overloop nodig. Nu was dat niet zo'n probleem. Maar het parket (wengé) waar ik zo blij mee ben, is blijkbaar niet populair, en lastig te vinden. Glenn en Mike van Floortec Verlaan hebben er echt ALLES aan gedaan om dat toch voor elkaar te krijgen. En het is ze gelukt. Daarna werd geduldig keer op keer gecheckt of de betonnen vloer genoeg was opgedroogd voor het nieuwe hout... Het resultaat is uiteindelijk prachtig geworden, en sluit mooi aan op het deel dat onbeschadigd bleef. Ik ben meer dan blij: oprechte mensen, veel toewijding, goede communicate, eerlijke prijzen en: weer een heel mooie vloer. Mijn danknis groot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, heel klantvriendelijk, en vaklui.

Na waterschade kwamen ze van Floortec Verlaan om onze vloer te herstellen. Na overleg besloten heel de verdieping te vervangen. Meerdere offertes geen probleem en goede communicatie. Fijne vriendelijke mensen om mee te werken. Vaklui.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon super!!

Wij hebben een hele goede ervaring met Floortec Midden Brabant. Frans en Nicole verstaan hun vak en daarnaast zijn het ook nog eens hele vriendelijke mensen. Ze hebben onze houten vloer helemaal geschuurd en behandeld met olie. De vloer is prachtig geworden! Wij zijn daarom ook heel tevreden en zouden Floortec Midden Brabant dan ook iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

5* service en kwaliteit

Wij kunnen Floortec aan iedereen aanraden. Hebben bij ons de vloer prachtig geschuurd en geolied. Goed advies gekregen op voorhand en goede nazorg ook. Prettige en betrouwbare mensen met veel passie voor hun vak. 5*

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed

kwaliteit en snelheid gaan hier in één hand

 • Aanbevelen? Ja
10

Schuren en lakken jatoba vloer van 20 jaar oud

De vloer ziet er weer helemaal mooi uit. Wat bijzonder is: snelle reactie op e-mails.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service bij parketvloer renovatie

Heldere en snelle communicatie, betrouwbaar, laten de boel spik en span achter en een duidelijke vakman. Zeker aan te raden voor renovatie van een oudere parketvloer, ziet er als nieuw uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very knowledgeable & responsive floor installation company

Floortec Verlaan installed a PVC herringbone floor with noise reduction underfloor in my 65qm apartment. The installation work has been done very well and the communication has been excellent! Thanks for the nice floor and I can totally recommend Floortec Verlaan

 • Would you recommend us? Yes
10

Floortec Noord, super bedankt

Oude eiken vloer laten schuren in 3 ruimtes waaronder een aangelegd stuk in de keuken. Vooraf een prettig overleg gehad. Dag van het schuren ¦ kort overleg, Jan en Mark zijn qwa werk zeer goed op elkaar ingesteld. Gebruiken goed materiaal en weten heel goed wat ze doen. Het schuur resultaat was al boven verwachting en zo goed als stofvrij maar nadat de witte was erop kwam zagen kregen wij door toedoen van Floortec Noord een geluksmoment zo mooi.... Tjonge wat zijn deze mannen goed in hun werk en omgang. Alleen lukte het ons niet om de mannen te verwennen met een gehaktbal.. Koffie vd klant en hun eigen brood vinden ze al goed genoeg, hoeft echt niet hoor zei Jan. Nogmaals na uren en uren zwoegen was de vloer klaar en kregen we nog een onderhoud setje en tips voor de vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top service communicatie vakmanschap betrouwbaar. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Bamendaweg 46

3319GS Dordrecht

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.