Auto Alberink heeft me prima geholpen bij het zoeken van een andere auto! Top service en hulp met de inruil van de oude auto. Nieuwe auto wordt glimmend en schoon afgeleverd. Na de tijd altijd netjes en behulpzaam bij vragen.
Duidelijk in de communicatie Meegeleverde winterbanden zijn niet in orde. Achteraf had ik ze in deze staat helemaal niet willen hebben
Snel en netjes tevreden over de afhandeling
Snel, netjes en eerlijk geholpen bij het zoeken naar een andere auto
wij zijn al heel veel jaren klant bij de familie Alberink. we worden altijd heel plezierig geholpen.
Heb bij Alberink een goede auto gekocht zeer tevreden! Ze staan altijd voor je klaar top service. En zeer klantvriendelijk!
Laten we kort maar krachtig blijven: Goeie service met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Alleen maar positieve ervaringen bij Auto Alberink. Erg goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto.
Snel, netjes en eerlijk geholpen met het aanschaffen van mijn eerste auto!
Ik ben goed, netjes en voor me gevoel eerlijk geholpen
Wanneer mijn auto voor een beurt moet heb ik altijd binnen een week een afspraak. Als ik dan een vervangende wagen wil is dat altijd mogelijk. Wanneer ik op het laatste moment nog wijzigingen in de afspraak heb (auto komen brengen/tijden/wensen etc.) wordt daar zeer flexibel mee omgegaan. Na de beurt is altijd alles weer in orde. Vriendelijk personeel! Kortom, 5 sterren!
Alleen maar positieve ervaring.
Duidelijke communicatie en gewoon "boeren verstand" gebruiken. Altijd meedenken.
Mooi op tijd voor mijn afspraak, dus ff w88, maar daarna direct geholpen. Banden gewisseld, ook ff een lampje verwisseld (had ik nog niet opgemerkt), en dus weer prima geregeld, en weer veilig op weg.
goed bedrijf duidelijk transparant betrouwbaar en prijs kwal in balans
Vertrouwen en service
Al jaren klant bij Auto Alberink! We waren op zoek naar een andere auto, aangegeven wat de wensen waren voor de “nieuwe” auto. Deze hebben ze ook keurig opgevolgd. Voor ons de perfecte auto gevonden. Zeker een aanrader!
Hoi Xayedi, Bedankt voor de beoordeling! Wij hebben de auto verkocht aan een handelaar (zoals besproken) en deze heeft hem blijkbaar toch op geknapt en van de sloop gered. Hier hebben wij verder ook geen invloed op.
Hulsbrookstraat 4
7665CE Albergen
Autobedrijf Alberink is al ruim 35 jaar hét adres voor uw auto en betrouwbare service! Wij in- en verkopen personenauto's en lichte bedrijfswagens van alle merken (nieuw en gebruikt). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK-keuring en schade herstel. Wij leveren onze auto's inclusief een recente APK keuring, afleveringsbeurt en 3 of 6 maand garantie. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar.