Professionele service voor mijn Mazda

Snelle wisseling naar winterbanden

Tevreden

APK naar tevredenheid uitgevoerd

In alle opzichten een prima bedrijf.

Alleen maar goede ervaringen.

Zeer goede service bij deze garage

Als je met een klein probleem bij de Winter komt dan wordt dat terplekke opgelost. Zelfs zonder afspraak.

Mooi en klantvriendelijkheid bedrijf

Goede snelle service, klantvriendelijk bedrijf

Altijd meedenken en klantgericht

Goeie garage met vriendelijk personeel

We zijn vriendelijk ontvangen . En de verkoper heeft goed naar onze wensenlijst geluisterd voor het zoeken naar een fijne auto Zodat we binnen 4 weken een mooie auto hadden

Onderhoud volgens het boekje

Groot onderhoud laten doen en goed geholpen. Ben tevreden over de gehele behandeling en afhandeling.

Duidelijk, vriendelijk, goede info, geen poe-ha....top!!

Eerste keer met mijn auto voor apk bij 'de Winter' geweest. Vorige eigenaar was hier ook met deze auto 'klant'. Afspraak werd in goed overleg gepland. (Ik kan niet altijd even ZO aankomen) Vriendelijk/huiselijk, duidelijke info over evt werkzaamheden, goede koffie. Relaxed sfeertje!

Correct en vriendelijk.(Arnoud)

Open ontvangst. Fijn gesprek gehad. Komen hun afspraken na. Groet, Frank.

Gewoon een prettige garage

Afspraak is afspraak en als er wat bijzonders moet gebeuren met mijn auto, wordt er eerst overlegt. Je bent geen nummer en de koffie staat altijd klaar.

Vriendelijk en meedenkend. Loyaal aan lange trouwe klanten

Spoed klus er in de volle drukke planning toch tussendoor gekregen

Goed bedrijf met uitstekende service.

heel goed

goed personeel goed ontvangen bij de balie

Voldoende keuze en vriendelijk personeel

Bij de aanschaf van een auto door Arnoud van het Verkoopteam uitstekend geholpen zoals een klant het wenst. Geen overbodige rompslomp of opdringerige prietpraat zoals je bij autoverkopers soms meemaakt maar gewoon een vriendelijke benadering en professionele behandeling.

Prima service voor een redelijke prijs.

Auto voor APK keuring...bellen met prijsopgave voor ze iets gaan doen aan de auto. Vriendelijk personeel en prima service.

Alles zo als afgesproken.

Afspraak gemaakt voor Apk een onderhoudsbeurt voor mijn auto. Alles netjes geregeld en ook nog netjes vervangende auto mee gekregen om toch nog wel op mijn werk te kunnen komen.

Zeer slecht

Zeer slechte ervaringen met deze garage, Niet goed opgeleid personeel, onervaren mensen die niet weten waar ze het over hebben . Toen ik daar aan het wachten was hadden ze ook al ruzie met andere klanten en uiteindelijk heb ik ook Zeer slechte ervaringen .

Altijd aandacht en goede service

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en je kunt er altijd met vragen terecht!

Wordt altijd goede service verleend

Zie boven.

Uitstekende garage

Ben al jaren klant bij deze garage en altijd zeer tevreden over de persoonlijke en deskundige behandeling.

Vriendelijke verkoper die afspraken nakomt.

Je wordt goed te woord gestaan. Doen wat ze beloven en houden contact met je over de voortgang. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto en garage de Wi ter die hem geleverd heeft. Top, bedankt, Koos

Gewoon een hele fijne garage.

Voor het eerst zaken gedaan met hun omdat zij de auto hadden staan die wij graag wilden. Van begin tot eind hebben wij zover niets te klagen.

Ofschoon ik ziek in het ziekenhuis lig, heeft mijn buurman mijn auto naar de garage gebracht voor een onderhoudsbeurt. Keurig geregeld allemaal. Dank. (mijn broer heeft deze beoordeling ingevuld, want zelf lukt dat niet meer.

Uitstekend geholpen door Arnoud Kalk

Even kijken bij De Winter werd een mooie auto kopen bij De Winter. Arnoud is een prettige verkoper, verstand van zaken en speelt in op de behoefte van de klant.

Transportbaan 20 22

9672BK Winschoten