Betrouwbaar , Behulpzaam , Afspraak is Afspraak , Attent , Enz Enz
Bij deze garage wordt je nog behandeld als mens en niet als nummer. Heb dus uitstekende ervaringen met Vakgarage De Winter. Kreeg ook duidelijk uitleg omtrent het onderhoud wat er moest gebeuren. Het hoe en waarom. Kortom, ik ben zeer tevreden.
De service tijdens de afspraak als tijdens de onderhoud is uitstekend en met de communicatie is top
Je wordt daar goed ontvangen ze wete waar ze het over hebben. Kon wachten tot de buurt klaar was. Gratis update voor de cx5. Koffie is prima ( niet onbelangrijk) alles met alles zeer tevreden.
Afspraak voor beurt zo gemaakt Leenauto stond klaar Eerzaamheden prima uitgevoerd
Ben altijd vlot aan de beurt
Altijd behulpzaam en vriendelijk, vakmensen
Goed.
Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden hoe de inruil van onze toyota avensis is gegaan,,en uiteraard ook heel tevreden met de aankoop van de toyota corolla hybride Een grote strik voor Arnaud. Met vriendelijke groet Wil en Maria
Zie beoordeling per punt onder,.....zeer goed!
Vriendelijk, deskundig personeel. Leenauto geen probleem. Altijd een belletje voor eventueel extra kosten.
Prima garage
ik was prima tevreden over de service top gedaan.
Vriendelijk
Ik word altijd correct behandeld. Door de jaren heen is er een wederzijds vertrouwen opgebouwd. Er gebeuren geen onnodige handelingen aan de auto.
Zie hierboven
Prima autobedrijf met kundige mensen
Het was een prettige ervaring om bij jullie een auto te kopen, laten we hopen dat de auto ons de komende jaren net zo prettig bevalt. We zijn kundig en behulpzaam te woord gestaan.
Snel geholpen
Kom er al jaren en nog steeds bijzonder tevreden.
Kwam voor de jaarlijkse onderhoud beurt. Is goed uitgevoerd en volgens afspraak.
Als passant ben ik aan het eind van de dag (bijna sluitingstijd) zeer vriendelijk en goed geholpen.
de afspraak die ik had is goed nagekomen.
Transportbaan 20 22
9672BK Winschoten