Ik heb uitstekende ervaringen met garage De Winter.
Een mazda 2 van 2009 weer tiptop in orde gemaakt! 2e ozon behandeling na klagen over rookgeur, lastige koplamp hersteld en deukjes/pikjes keurig weggewerkt. Grote beurt en nieuwe apk. Én nog gadgets ontvangen + Meinardi traktatie gekregen. En dat alles voor zo'n oude bak. Bedankt jongens van de Winter!
goede prijs/kwaliteitsverhouding
Zijn zeer content met onze Kia Venga. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Meedenkend en prima service.
Mooie auto gekocht, ziet er uit als nieuw
Vriendelijke mensen aan de balie en vakkundige mensen in de werkplaats. Je wordt netjes gebeld als de kosten hoger worden dan verwacht en er wordt gewerkt zoals afgesproken.
Betrouwbaar , Behulpzaam , Afspraak is Afspraak , Attent , Enz Enz
Bij deze garage wordt je nog behandeld als mens en niet als nummer. Heb dus uitstekende ervaringen met Vakgarage De Winter. Kreeg ook duidelijk uitleg omtrent het onderhoud wat er moest gebeuren. Het hoe en waarom. Kortom, ik ben zeer tevreden.
De service tijdens de afspraak als tijdens de onderhoud is uitstekend en met de communicatie is top
Je wordt daar goed ontvangen ze wete waar ze het over hebben. Kon wachten tot de buurt klaar was. Gratis update voor de cx5. Koffie is prima ( niet onbelangrijk) alles met alles zeer tevreden.
Afspraak voor beurt zo gemaakt Leenauto stond klaar Eerzaamheden prima uitgevoerd
Ben altijd vlot aan de beurt
Altijd behulpzaam en vriendelijk, vakmensen
Goed.
Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden hoe de inruil van onze toyota avensis is gegaan,,en uiteraard ook heel tevreden met de aankoop van de toyota corolla hybride Een grote strik voor Arnaud. Met vriendelijke groet Wil en Maria
Zie beoordeling per punt onder,.....zeer goed!
Vriendelijk, deskundig personeel. Leenauto geen probleem. Altijd een belletje voor eventueel extra kosten.
Prima garage
ik was prima tevreden over de service top gedaan.
Vriendelijk
Ik word altijd correct behandeld. Door de jaren heen is er een wederzijds vertrouwen opgebouwd. Er gebeuren geen onnodige handelingen aan de auto.
Zie hierboven
Prima autobedrijf met kundige mensen
Transportbaan 20 22
9672BK Winschoten