Goede service en je wordt netjes behandeld.

Er wordt overlegd en netjes verteld wat er moet gebeuren bij een service beurt.

Nuchter en klantvriendelijk

Ik had ik verband met vakantie snel mijn nieuwe auto nodig, ondanks de drukte werd er voor gezorgd dat ik binnen een dag de auto na een servicebeurt mee kon krijgen

Eenvoudig een afspraak kunnen maken en de afspraken worden nagekomen. Geen verrassingen!

Uitstekende services

Fijne service goede omgang en zeer toegankelijk. Komen afspraken na en zijn zeer professioneel.

Prima, goede service en vriendelijke mensen

Op tijd klaar. Goede service.

klantvriendelijk en kantgericht

Het is toch leuk als je een kopje koffie wordt aangeboden en je wordt uitgenodigd om even in de werkplaats te kijken waar je auto onderhanden wordt genomen. Ik hoou niet van garages waar je de sleutels mag afgeven en dan maar wachten. Hulde aanReint, Rafiek en de andere medewerkers.

Uitstekend service.

Komt afspraken na en denkt mee. TOP!

Goede ontvangst, fantastisch geholpen en zeer goede service

Top alles netjes geregeld en komen afspraken na

Net bedrijf,prettig om zaken mee te doen. Auto netjes omschreven zo als hij is .nemen de tijd voor je,prettig personeel,een aanrader

Deskundige personeel en een heel goede service.

Je wordt er altijd heel vriendelijk geholpen.

Tevreden over de service

Jammer dat ik de vervangende onderdelen niet heb kunnen zien

zeer goed

Goede service, klant vriendelijk

Pr ima service

Vlot en accuraat

Alles keurig geregeld volgens afspraak.

Van inruil tot koop andere auto zeer fijne begeleiding. Geen onzin verhaal en gewoon de dingen benoemen zoals ze zijn. Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prima dienstverlening naar de klant, toppers.

Sinds vorig jaar maart hier onze auto gekocht zodoende voor de eerste keer kennis gemaakt met De Winter. Tot op heden alleen maar lof, klantvriendelijk en lekker gewoon zonder poespas. Ga zo door De Winter.

Aangename verkoper!

Arnoud heeft mij buiten openingstijden te woord gestaan over een occasion. Daarna de deal mooi snel kunnen sluiten met een prima bod op mijn oude auto. Bij aflevering uitstekende service, witte plaat is ad hoc nog gedrukt omdat deze niet bij de auto zat. “Gaat u de stoelen en dergelijke maar even instellen, dan komen we zo met de plaat.” Na 10 minuten had ik hem al!

zoals altijd, prima verlopen, goede en nette service!

zie boven

Er moet ruimte zijn voor verbetering toch.

Net als wat ik hier boven schrijf. Maar ik moet zeggen dat het een garage is waar je als klant wordt gewaardeerd en welkom bent. Onbevangen sfeer. En niet onbelangrijk de koffie staat altijd klaar net als de krant zelfs s’morgens om 8:00 uur. Maar het belangrijkste is dat wat er aan reparatie moet gebeuren tot tevredenheid wordt uitgevoerd. Motto ga zo door.

Perfect geholpen.

Vriendelijk geholpen en perfecte service.

wordt altijd goed geholpen en vriendelijk personeel!

Prettige communicatie

Wij hebben autobedrijf De Winter als een prettige verkoop partij ervaren. De communicatie verliep prettig en duidelijke afspraken. Bij de aflevering van de auto was er alle tijd om een instructie te krijgen van alle functies van de auto.

Prima monteur

Alles was goed alleen jammer dat er zaterdag middag alles is gesloten ook de showroom

Fijne ervaring.

Top service