Laden reviews...
140 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de professionele aanpak. De reviews noemen duidelijke uitleg over werkzaamheden en transparante communicatie. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid komen telkens terug in de ervaringen. De algehele indruk is positief met veel tevreden klanten die terugkomen.
Zie hierboven
6 July 2026
Gerard
Appingedam
Correcte behandeling en goede service. Ook als je onverwacht met een klacht van je auto komt, wordt altijd direct verholpen. Ze zijn wel aan de prijs qua rekening, maar dan heb je ook wat.
3 July 2026
Yvonne
Oldambt
Vriendelijk en kundig personeel. Super tevreden.
2 July 2026
Germa
Oostwold
Je wordt deskundig geholpen. Ze geven goede adviezen Kan af en toe ook even naar de werkplaats lopen.. Koffie en thee zijn gratis
1 July 2026
Geert Drenth
Sellingen
30 June 2026
Gerben
Veendam
Kundige en vriendelijke receptie met goede communicatie voor, tijdens en na de onderhoudsbeurt van mijn camper.
29 June 2026
Klaas Antonides
Blijham
word snel en correct geholpen en behandeld. Werknemers zijn vriendelijk. en behulpzaam. Word niet op je neer gekeken en met respect behandeld wat wij ook al een heel anders hebben gezien bij andere garages.
27 June 2026
monika dijk
Oude Pekela
Mooie deal op onze nieuwe Mazda CX 60 en Nick is een prima gast.
26 June 2026
Rick
Otten
25 June 2026
Jans
Nieuwe Pekela
Ik voel mij als klant gehoord. Goede uitleg over het waarom men een bepaald advies geeft. Goede serviceverlening, bijv. langs kunnen komen om banden te laten oppompen.
22 June 2026
Vriendelijk en behulpzaam
15 June 2026
M H Bulters
BEMMEL
Een auto gekocht met lage kilometers. Auto werd zeer schoon afgeleverd en met een volle tank benzine. De auto had helaas geen onderhoudshistorie, waardoor ik wel meteen een grote beurt moest inplannen. Verder wel fijne medewerkers en een prettige ontvangst!
14 June 2026
Eric
Koningsbosch
priema
9 June 2026
harm noordman
Sappemeer
Ging voor apk heen. Vlot afspraak kunnen maken, moesten 2 dingetjes gebeuren aan de auto om door de apk te komen, keurig gebeld en besproken. Netjes afgehandeld en auto weer door de apk. Vriendelijk te woord gestaan!
6 June 2026
Eric
Vriendelijk, deskundig personeel!
5 June 2026
Ronald de Lange
Oude Pekela
Zonder afspraak kwamen we langs voor onze vastzittende rem. Keurig werden we geholpen en werd deze in een paar minuten losgemaakt. Daarna een uitgevoerde apk die wel op afspraak ging. Het losmaken van de rem zou dan gelijk op de rekening komen en dat was niet gelogen. 90 euro voor het losmaken en reinigen van de rem. 10 minuten werk waar hij alleen handmatig losgemaakt is. Na aangeven is dit teruggebracht naar 50 euro, toch blijf ik het bijzonder vinden. Reinigen is niet gebeurt. En die paar minuten lijkt me ook geen 50. Word ook hier met een vork geschreven? Met vriendelijke groeten, Pieter
Beveelt niet aan
4 June 2026
Pieter
Finsterwolde
Goede service , en dat geeft een betrouwbaar gevoel met veel klantvriendelijkheid. Top!!
2 June 2026
Klaas.
Midwolda.
Ging iets mis tussen de planning en de door mij ingevulde planbord op de website. Ik kwam week te vroeg met een verwachting voor een bandenwissel. Enorm druk in de werkplaats maar zeer flexibel opgelost en werden de winter- naar zomerbanden gewisseld.
29 May 2026
Dennis
Blauwestad
goede garage je wordt prettig geholpen
26 May 2026
auwkje sluiter
winschoten
Leveren voortdurend goede kwaliteit.
25 May 2026
Frederik
WINSCHOTEN
Goeie snelle service
22 May 2026
Robert
Beerta
Een naam opzich hier in de buurt. Wil je een goeie auto? Dan moet je naar de Winter gaan. Wij hebben hier een mooie Mazda gekocht, en hiervoor hebben wij hier ook al een auto gekocht. Zeer goede service en vriendelijk personeel
20 May 2026
Marieke Stoffers
OUDE PEKELA
Ondanks een storing aan de auto wat niet onder de garantie viel toch gratis verholpen bij Auto De Winter in Winschoten , top service en aardige mensen
18 May 2026
Theo Kuiper
Winschoten
Op afstand een goede deal gesloten voor een occaision. Bijzonder prettig en professioneel geholpen; telefonisch en ter plaatse. Ook geen verrassingen ter plaatse en alles keurig afgerond.
15 May 2026
Rolf de Bruin