Super service van offerte tot aflevering

We zijn vanaf het eerste contact tot en met de aflevering perfect begeleidt door het hele team. Er was altijd tijd om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij zijn heel blij met onze nieuwe caravan. Bedankt Dirk en het team van De Liemers Caravans.

Prima, snelle afhandeling bij omruilen

Prima uitleg van de caravan

Een goed bedrijf

We zijn goed geholpen met de aankoop en aflevering.

Goed advies en snelle service

Onze caravan was reeds op voorraad waardoor de wachttijd natuurlijk kort was. Maar in de korte tussentijd tot de levering had ik telkens weer aanpassingen en toevoegingen aan de caravan. Deze vragen werden snel opgepakt en uitgevoerd, zodat we de afgesproken leverdatum zonder problemen haalden. We hebben nu een zeer complete caravan waarmee we straks ook in de winter kunnen kamperen. Een compacte caravan met alle opties die je maar kunt bedenken. Laat het voorjaar maar komen en Dirk bedankt voor de flexibiliteit en het meedenken.

Niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk! Een combinatie die je niet verl tegenkomt.

Of alles aan de caravan functioneert moet in de praktijk nog blijken Onze eerste indruk was heel positief

We zijn netjes geholpen.

We hebben de caravan opgehaald op 11-02-2026. Deze stond netjes klaar en we hebben een duidelijke en goede uitleg gekregen over de caravan. De kleine gebreken waren netjes verholpen en de caravan was schoon. Na het thuisbrengen hoorden we een bonkend geluid. Hiervoor hebben we contact opgenomen en er werd direct vriendelijk en correct gereageerd. Er is meteen een afspraak gemaakt om dit op te lossen. Tot zover is alles keurig afgehandeld. Vriendelijke mensen die echt de tijd voor je nemen.

Prettig verkoop gesprek correcte afhandeling.

We zijn op een prettige en vakkundige manier geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe caravan. De oplevering verliep vakkundig en in goede sfeer.

Correct bedrijf, komt afspraken na.

Bij aankoop volledige uitleg hoe en wat de mogelijkheden zijn. Daarna offerte gemaakt. Conform afspraak. Mogelijke leverdatum gegeven. Tijdig gewaarschuwd wanneer de afleverdatum plaats kon vinden, uiteraard in overleg. Kortom top

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf.

Professionele service en snelle en correcte hulp bij de verkoop van onze caravan.

Zeer fijn bedrijf in alles!

1 min puntje Caravan was niet echt schoon zoals we verwacht hadden. (Zeker de ramen niet)

Goede uitleg, bij de offerte en bij aflevering.

Bij het opstellen van de offerte werd duidelijke en eerlijke uitleg gegeven betreffende mogelijke opties (nut en noodzaak). Bij de aflevering van de caravan kreeg ik duidelijke uitleg, jammer dat het weer niet meewerkte.

Prettig en vakkundig geholpen.

Zowel tijdens de verkoop en de aflevering Zeer prettig en ook een goede service

Zeer vakkundig, vriendelijk, zorgzaam, meedenkend en geduldig personeel.

Bij het bezoek aan het bedrijf werden we volledig vrij gelaten om ons te oriënteren en niet lastig gevallen door opdringerige verkopers. Eenmaal een caravan naar wens gevonden werden we vakkundig voorgelicht door de verkoper. Bij de afgifte werd ik bijgestaan door een terzake zeer kundige, zorgzame dame waardoor een sterk gevoel van betrokkenheid ontstond. En daar ben ik erg blij mee.

Perfect geholpen en prijs technisch

Voortent levering pas in nov ( veronderstel) dat we toch nog in oktober gepland hadden zo als de bedoeling was. Hadden dan graag gehad dat we van te voren ingelicht waren ivm latere levering. Tafeltje heeft een productie foutje en wacht op na levering nieuw . Maar dat zijn pinuts. Qua aflevering perfect geholpen. Archief wordt goed bij gehouden Stonden nog in het bestand 1996

Betrouwbaar adres

Uitstekend geholpen en geadviseerd met onze nieuwe Knaus Südwind E-power caravan. Het is prima zaken doen met Dirk en met goede wil kom je er altijd wel uit. De aflevering was correct en alles is, waar nodig, duidelijk uitgelegd. Voor ons is de dealer dichtbij en dat heeft zeker mee gewogen met onze keuze. Het blijft spannend om met een gasloze caravan op stap te gaan, maar wij en ook de Liemers Caravans hebben daar alle vertrouwen in. Wij raden iedereen zeker aan om deze dealer te bezoeken voor een mooie Knaus, Dethleffs of Weinsberg caravan.

Goed bedrijf

Twee woorden, goed bedrijf. In alle opzichten: kundig en vriendelijk personeel, eerlijke prijzen en een hoog kwaliteitsniveau. Vier jaar geleden hier een caravan verkocht en recent deze caravan ook weer terugverkocht. Veel plezier van gehad. En nu gaan we op een andere manier vakantie vieren.

Fijn geholpen

Zeer vriendelijk geholpen en met de aflevering alles goed uitgelegd

Net bedrijf

Neemt de tijd om alles uit te leggen

Vriendelijk ontvangst, fijn gedegen advies bij aankoop nieuwe Knaus

Wij waren op zoek naar een jonge gebruikte Knaus, na vriendelijk ontvangst zijn wij plezierig geadviseerd door Dirk. Advies op een vrolijke wijze, met luisterend oor en ruimte om te reageren. Uiteindelijk besloten voor een nieuwe caravan te gaan, door een: - goed gevoel - gedegen advies - mooie inruil ook na de koop goed contact, komen afspraken na en nemen de tijd bij de uiteindelijke aflevering.

Prima zaak.

Netjes, deskundig en duidelijk. Niks op aan te merken.

Zeer professioneel

Gewoonweg een goed en professioneel bedrijf

zeer prettig

wij hebben de aankoop/verkoop als zeer prettig ervaren. geen snelle praatjes, de tijd nemen en krijgen tijdens de verkoop. inmiddels een week proef gedraaid met onze nieuwe aanwinst.

Goede adviezen , en uitleg

Het duurde even , maar was het wachten waard.

Gewoon een eerlijk en fijn bedrijf.

Ik schrijf niet vaak een review maar ik maak graag een uitzondering, na ons laatste bezoek aan Liemers Caravans. Ik kan niet anders zeggen dat wij uitermate tevreden zijn over dit bedrijf. Wij zijn al heel wat jaren klant en komen, na rondkijken elders, hier toch altijd weer terug. Intussen hebben wij bij hen, in de loop der jaren, meerdere caravans gekocht en iedere keer dik tevreden over de behandeling, afhandeling en levering. Monteurs verdienen een dikke tien (mooie schone werkplaats ook). Super vriendelijk en kundig. Het feit dat ze druk zijn zegt ons dat er meer klanten zijn, die er zo over denken. In het verleden ook wel andere ervaringen gehad bij andere firma's. De winkel heeft voor ons alles en wanneer je klant bent krijg je ook nog eens korting. En wanneer je iets anders nodig hebt, wordt het voor je besteld. Hoef je niet voor naar Winterswijk te rijden. Wij blijven in ieder geval klant!

Ratio 18

6921RW Duiven

026 312 02 05

Over Liemers Caravans

Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!