Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de deskundigheid van het team en de duidelijke uitleg van opties. Het personeel wordt als vriendelijk en meedenkend ervaren, wat het traject aangenaam maakt. Communicatie is vaak helder en er zijn positieve ervaringen met de service na aankoop. Over het geheel genomen brengen de reviews een sterke nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid.
Wij hadden schade aan onze caravan en vroegen om advies. De schade-afhandeling met de expert van de verzekeringsmaatschappij werd top opgepakt door Remy Jansen waarbij we goed en objectief werden geadviseerd. Een eerdere schade werd ook al uitstekend begeleid en uitgevoerd. Een top bedrijf waar we veel vertrouwen in hebben!
25 July 2026
Gregoor Groeneveld
Arnhem
Service, kennis, klantvriendelijk. Kortom een top bedrijf. Een echte aanrader
24 July 2026
Patricia
Herwen
Wij hebben onze nieuwe (occasion) caravan gekocht bij Liemers en onze eigen caravan ingeruild. Het was een stuk rijden voor ons maar daar werd goed rekening mee gehouden. Bij aflevering van de nieuwe caravan kregen we een zeer uitgebreide uitleg over de caravan, super netjes. Kundige medewerkers die echt verstand hebben van hun vak! Wij hadden verder niets nodig uit de winkel maar het zag er erg netjes uit!
11 July 2026
Marloes
Gouda
Caravan ingeruild en met degelijke uitleg een andere terug gekocht, we gingen voor gebruikt maar kochten nieuw. Wij kochten een dethleffs met een actie pakket, gewoon duidelijk afspraken en een top verkoper. Dirk( de verkoper) weet waar hij over praat en is nog nonsens. Het bedrijf liemers caravans is een degelijke firma.
1 July 2026
Peter
Dijk en waard
Goede voorlichting en adviezen gekregen, zonder al teveel poespas. Zo konden wij ook onze eigen keuze maken. Tijdens de aflevering keurig geholpen met praktisch advies en tips; die niet allemaal in de boekjes staan. Kortom erg tevreden over hoe Liemers Caravan dat doet.
17 June 2026
Henk
Didam
Het was voor ons 1 groot feest ! Fijne hulp ze denken heel goed mee en staan er echt voor je.
16 June 2026
Fam Vierwind
Didam
Door dhr Dirk van Hal zijn wij prima geholpen bij de aankoop. Hij luisterde naar wat wij wilden en gaf eerlijk advies. Geen gladde verkooppraatjes, maar advies op maat. Ook de mevrouw die de aflevering van de caravan deed (we weten geen naam meer) was prettig in de omgang en gaf veel praktische tips.
14 June 2026
R.M.
Stokkum
Geven goede uitleg en luisteren naar de klant. En zijn eerlijk
12 June 2026
Gorinchem
Een bedrijf die doen wat ze zeggen. Vriendelijke medewerkers. Voor garantie hebben wij nog geen ervaring ,maar daar hebben we ook vertrouwen in als het ooit nodig mocht zijn. Degelijk bedrijf.
12 June 2026
Ad
's-Hertogenbosch
We hebben een nieuwe caravan gekocht en de oude caravan in geruild. En dat was allemaal prima geregeld. en de koffie staat altijd klaar. Top
2 June 2026
Piet
Bennekom
Mijn ervaring met Liemers is goed Heb alleen minder goede ervaring met de schotel of met Canal Digitaal
25 May 2026
Adrie van Drempt
Hengelo
De aflevering liet wat te wensen over.
25 May 2026
Groothuis
Goed advies, er wordt ruim de tijd genomen voor verkoop en er wordt in mogelijkheden gedacht. Nieuwe caravan aangeschaft en netjes afgeleverd met goede en volledige uitleg.
23 May 2026
Twan
Groessen
Fijne en vriendelijke ontvangst. Voldoende keuze voor een occasion caravan. Goede en duidelijke uitleg over verschillende merken, zeker veel kennis en ervaring bij het bedrijf.
21 May 2026
Zevenaar
Een hele fijne benadering, veel aandacht voor de klant en ze doen wat ze beloven.
21 May 2026
Marie-José Van Hekke
Westervoort
Onze caravan door bemiddeling van Liemers Caravans eenvoudig verkocht. Intake soepel, goede prijsinschatting en snel verkocht. Ook betaling en vrijwarding vlot afgewikkeld.
17 May 2026
Erwin
Duiven
Vriendelijke benadering. Ze nemen de tijd voor je om de caravan af te leveren.
27 April 2026
Ed Valkenburg
Ede
We hebben onze nieuwe caravan uitgezocht en dit was onze eerste. Vanaf samenstellen tot uitlevering en tussentijds aanpassingen doen, zijn we super geholpen en werd goed meegedacht. Zelfs toen bleek dat er iets niet werkte (buiten fout Liemers om), werd alles gedaan om het snel op te lossen, zelfs op zondag. We zijn heel blij met de keuze om hier onze caravan gekocht te hebben!
25 April 2026
Lennard
Didam
De 1ste ontmoeting was in de Jaarbeurs in oktober 2025. De 2e was het tekenen van de offerte voor de zeer interessante beursaanbieding voor de Weinsberg 390qd. Alle vragen werden nadien ook weer keurig snel en bevredigend beantwoord door Dirk van Hal. Het contact is professioneel maar zeker heel persoonlijk. Ook bij aflevering (zelf ophalen) bleek dat er goed geluisterd was naar onze wensen. Alles was perfect uitgevoerd. Wij kunnen zeggen een top bedrijf met fijn eerlijk personeel. Maar de pluim gaat uit naar onze contactpersoon Dirk van Hal. Super bedankt en wij gaan vanaf genieten van de mooie Carry (naam voor de caravan).
9 April 2026
Wilma
WbD
Heel goed geholpen, veel kennis van zaken en goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe caravan. Goed adres voor een nieuwe caravan.
6 April 2026
Erik
Gendt
Wij waren verledenjaar augustus helemaal niet van plan om een nieuwe caravan te kopen. Na het eerste kennismakingsgesprek waren wij gecharmeerd van de transparante werkwijze en enthousiasme van Dirk. En toen de offerte binnenkwam met een nette inruilprijs voor onze oude caravan zijn wij teruggegaan. In het tweede gesprek bleek de deskundigheid van Dirk en wij waren blij verrast naar de mogelijkheden van het maatwerk en wat er mogelijk was. Wij zijn dan ook weggegaan met een getekende overeenkomst waarbij het gevoel was dat zowel Liemers Caravans als wij hier tevreden over waren. In vervolgtraject is gebleken dat ook dan Liemers Caravans mee bleef denken. Zonder meer een fijn bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel.
3 April 2026
Henk
Westervoort
We zijn vanaf het eerste contact tot en met de aflevering perfect begeleidt door het hele team. Er was altijd tijd om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij zijn heel blij met onze nieuwe caravan. Bedankt Dirk en het team van De Liemers Caravans.
10 March 2026
Jeroen
Duiven
Prima uitleg van de caravan
5 March 2026
Jan Lubbers
Duiven
We zijn goed geholpen met de aankoop en aflevering.
5 March 2026
Martin
Didam
Onze caravan was reeds op voorraad waardoor de wachttijd natuurlijk kort was. Maar in de korte tussentijd tot de levering had ik telkens weer aanpassingen en toevoegingen aan de caravan. Deze vragen werden snel opgepakt en uitgevoerd, zodat we de afgesproken leverdatum zonder problemen haalden. We hebben nu een zeer complete caravan waarmee we straks ook in de winter kunnen kamperen. Een compacte caravan met alle opties die je maar kunt bedenken. Laat het voorjaar maar komen en Dirk bedankt voor de flexibiliteit en het meedenken.
18 February 2026
Tom
Veldhoven
Bij ons geen snelle internetverkopen maar gedegen advies en service. U bent bij ons ook na uw aankoop altijd welkom voor (Bovag)garantie, service en advies. Ons ervaren service- en verkoopteam staat altijd voor u klaar. Dit bewijzen wij al meer dan 50 jaar!
Ratio 18
6921RW Duiven