Zeer prettige en vlotte afhandeling

Op aanraden van een kennis juridisch advies ingewonnen i.v.m. vertrek binnen een organisatie. Zij kon mij direct helpen, heeft goede adviezen gegeven en correcte communicatie opgesteld om naar mijn werkgever te sturen. Op vragen en onduidelijkheden kreeg ik vlot reactie en met termen die duidelijk zijn. Al met al, zeer tevreden met het advies en goede afwikkeling.

• Geholpen door: Madeleine Stefels

Fantastisch geholpen

Afgelopen jaar heb ik een conflict gehad met mijn voormalig zakenpartner, waar ik juridische hulp bij nodig had. Ik kwam bij Hanna Hoegee terecht, toen nog via haar oude werkgever. Omdat het goed klikte, ben ik als klant meeverhuisd naar Stadhouders Advocaten. Hanna weet wat ze doet, stelt zeer correcte brieven op, en communiceert duidelijk. Heeft altijd tijd voor mijn zaak vrijgemaakt en daar ben ik haar, nu bijna een jaar later, nog steeds erg dankbaar voor.

• Geholpen door: Hanna Hoegee

Fantastisch

Goede kennis van zaken, duidelijk en betrokken. Een heldere visie die cruciaal is geweest, daarom een echte 10. Sociale advocatuur moet blijven bestaan!!!

• Geholpen door: Madeleine Stefels

Kundig, behulpzaam en betrokken

Tijdens een ontslagprocedure via het UWV ben ik bijgestaan door Peter Volk. De samenwerking was een verademing nadat ik bijgestaan was door een advocaat via mijn rechtsbijstandsverzekering. Peter is kundig, denkt mee en is betrokken bij het proces. Vaak verraste hij mij door een stap verder te gaan dan ik verwacht had en ik werd altijd snel op de hoogte gehouden van vorderingen en nieuwe ontwikkelingen.

• Geholpen door: Peter Volk

Ik voel mij gehoord en begrepen, wat heel veel rust geeft,

Ik had in eerste instantie een andere advocate. Ik moest overal achteraan gaan en er werd niet echt gepleit voor mij. Bij Esther heb ik dat gevoel absoluut niet gehad. Ze heeft meteen aangepakt want mij veel zekerheid en rust gaf. Het heeft mij natuurlijk extra geld gekost, omdat ze opnieuw moest inlezen in het dossier, maar dat was het zeker waard. Als ik opnieuw een advocate nodig heb, dan zal zeker wederom van haar diensten gebruik willen maken.

Prima bijstand!

Fijn contact en deskundige bijstand! Ook steeds snel gereageerd!

• Geholpen door: Diana de Wolff

Deskundig - met oog voor de client!

Ik heb de samenwerking Marjan als ontzettend prettig ervaren. Ze is iemand die zich echt interesseert in haar client en dat belang voorop stelt. Kortom ik zou Marjan zeker aanbevelen wanneer iemand in mijn omgeving is op zoek is naar een deskundige advocaat.

Ik werd gehoord en serieus genomen

Mijn ervaring bij Gresnigt en van Kippersluis is zeer positief. Mijn advocaat was Marjan Tijseling en vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. We hebben kennis gemaakt op het kantoor en verder verliep ons contact telefonisch of per mail, maar dat was voldoende voor mijn zaak. Ze probeerde met me mee te denken en luisterde naar wat ik te zeggen had. Ik voelde me gehoord en gesteund en dat is precies wat ik nodig had. Het ging mij niet om winnen, maar om rechtvaardigheid en ze heeft me geholpen om dat te bereiken.

Heel vriendelijk en gedreven.

Ik heb alle contacten, die ik heb gehad bij dit advocaten kantoor als zeer positief ervaren. Kwaliteit Leveren op een zeer hoog niveau. Duidelijk en heel goed advies.

• Geholpen door: Clemens Mesker

Op een professionele, deskundige maar juist ook persoonlijke manier bijgestaan.

Op een professionele, deskundige maar juist ook persoonlijke manier bijgestaan. Heldere en goede communicatie.

• Geholpen door: Marit Vaandrager

Professioneel van begin tot eind.

Vanaf het eerste gesprek tot aan de zitting werd nagedacht over strategie en in mogelijkheden. Esther Pouls was over de hele periode duidelijk over de aanpak en realistisch over hoe de rechtszaak zou verlopen. Resultaat was dat tijdens de zitting alles goed was voorbereid. Helaas voor de tegenpartij bleek hun voorbereiding ver onder de maat. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan en ben nog steeds dankbaar voor alle hulp.

• Geholpen door: Esther Pouls

Marit is een uitstekende advocaat die ons zeer vakkundig heeft bijgestaan.

Wij kwamen bij Marit met een vervelende erfrecht situatie waarbij wij als erfgenamen een geschil hadden met de vrouw van onze vader. Hierin heeft Marit ons heel kundig bijgestaan met daarin oog voor onze belangen en onze relatie met de vrouw van mijn vader. In een dialoog zijn wij tot een oplossing gekomen die wij zonder Marit niet zouden hebben bereikt.

• Geholpen door: Marit Vaandrager

Uitstekend geholpen

Ik heb uitstekend geholpen tijdens mijn familierechtszaak. Ze zijn altijd bereikbaar, zeer deskundig, en heel behulpzaam.

Duidelijk en verhelderend advies

Mijn vraag is beantwoord in een duidelijk, verhelderend deskundig advies. Ook ben ik op een later moment teruggebeld met de vraag of het advies goed te gebruiken was in het overleg waar ik in mijn vraagstelling naar refereerde. Dat gaf mij het gevoel van betrokkenheid.

• Geholpen door: Hanna Hoegee

Gedegen en weloverwogen advies, begeleiding en procesvoering. Af en toe te voorzichtig, want uitkomst liet blijken dat de rechter ver meeging met de eis.

Toegankelijk

Denk vanuit de klant zeer betrokken. De casus wordt vanuit alle kanten bekeken en besproken hierna goed doordacht advies.

• Geholpen door: Clemens Mesker

een zeer betrokken juridische bijstand

Ik heb Marjan als een deskundige eerlijke en betrokken advocaat ervaren. ze had ook oog voor mijn kwetsbaarheid in een zeer emotioneel beladen scheidings- alimentatie procedure. Dat moet een mens ook maar kunnen en een advocaat ook maar willen ;-)

Stadhouderslaan 49

3583JD Utrecht