Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Hanna. Ze communiceert altijd duidelijk en tijdig, gaat op empatische wijze te werk en is zeer deskundig. Een absolute aanrader als je een juridisch conflict hebt met je verhuurder.
I’d like to leave my review of Heleen Sheer lawyer. I had a court hearing in The Hague,because my son’s father wanted to bring the child back to Ukraine, where there is war. Heleen was my lawyer. As a result we won the first hearing and appeal. I understand that much depends on the arguments and facts for a successful outcome. But a lot depends from the lawyer. I am very grateful to Heleen for her work. She did everything she could and even more. Often, when I thought we’d done our best she asked for something more. The way she worked in court during a hearing is respect for quality work. She is fully immersed in your business and does everything that depends on her. I am very happy that she was my lawyer. I thank her from the bottom of my heart. I highly recommend this lawyer. With respect, Kateryna Ukrainka.
Bedrijfsnaam | Ukrainka |
Peter Volk heeft me bijgestaan in een langdurige zaak. Hij was altijd beschikbaar, dacht altijd vooruit, legde me altijd mijn opties voor. Hij is zijn korreltje zout waard. Ik beveel hem van harte aan.
Heel veel dank voor de aandacht en ondersteuning.
De ziekte van Gea maakte de rechtszaak emotioneel ingewikkeld. Marjan heeft ons deskundig begeleid en toonde betrokkenheid, ook na het overlijden van mijn zusje.
Echt geholpen!
Bedrijfsnaam | Van Poppel |
Peter heeft mij uitstekend geadviseerd aangaande de vaststellingsovereenkomst. Hij vroeg goed door wat betreft de situatie en mijn verwachtingen en kon snel tot de kern komen en advies geven. Dat werd in een heldere toelichting op schrift gezet.
Bedrijfsnaam | AkzoNobel |
Ik ben bijgestaan in mijn scheiding door Heleen Scheer. De perikelen rondom de scheiding hebben ruim 4 jaar geduurd. Deze lange duur was door allerlei complicerende zaken, niet door de advocaten. Gedurende die tijd heeft Heleen mij kundig, betrouwbaar en eerlijk bijgestaan. De uiteindelijke scheiding is voor beide partijen naar tevredenheid afgesloten (het had zo ook op vechtscheiding uit kunnen draaien). Hierdoor heb ik nu een goede relatie met mijn ex wat voor ons maar zeker ook voor onze kinderen heel fijn is.
Blij met de prettige samenwerking en het helpen met de juiste keuzes te maken. Goed en deskundig advies.
Bedrijfsnaam | Bibliotheek Nieuwegein |
Netjes duidelijk en zeer vriendelijk geholpen ben heel erg blij mee ! Top advocaat en mens!
Bedrijfsnaam |
Ik ben ontzettend tevreden: snelle communicatie, kundig, heel betrokken. Erg fijn. Ik zou Marjan Tijseling absoluut aanraden.
Bedrijfsnaam |
Ik geef eigenlijk nooit een 10. Deze score is zeer goed. Achteraf zijn er altijd zaken die beter hadden gekund, maar beslissingen zijn in gezamenlijk overleg genomen en leken op dat moment de juiste.
Fijn geholpen, Marjan was erg betrokken. Veel uitleg gehad.
Bedrijfsnaam |
Mevrouw Tijseling heeft goed bijgestaan. Ze staat uw snel te woord en doet haar huis werk goed.
Bedrijfsnaam |
Ik heb lang met Marit moeten optrekken om de echtscheiding afgerond te krijgen. Jammer dat het allemaal lang heeft moeten duren. Marit heeft mij altijd goed geholpen op een snelle en deskundige wijze. Het is daarnaast een betrokken advocaat wat mij ook zeer heeft aangesproken.
Deze mediator lijkt geen idee te hebben waar ze mee bezig is. Eerst een zakelijke aanpak met het invullen van allerlei irrelevante formulieren. Een eerste gesprek waarin ze met name m'n ex-partner een uur laat vulmineren zonder dat ze ingrijpt. €€€€. Ze heeft geen controle over de situatie. Bij afscheid weer een ijskoud en zakelijk verzoek om allerlei informatie aan te leveren om een alimentatieberekening te maken. Zover waren we nog niet eens! Na een paar dagen nogmaals een verzoek om informatie welke inmiddels al is aangeleverd. Kortom, onprofessioneel, onpersoonlijk en veel te zakelijk. En dat voor zoiets belangrijks en persoonlijks als een scheiding. De rekening was ook veel te hoog voor het geleverde, matige werk. Een schande voor de familierechtadvocatuur wat mij betreft.
Bedrijfsnaam | Profit Vision |
Goede rustige begeleiding waarbij goed werd geluisterd naar de omstandigheden. Veel overleg over wat onze verwachtingen precies waren maar adviseerde daar goed in. Verder een hele prettige en professionele begeleiding.
zeer goed
Bedrijfsnaam |
Ondanks dat ik werd bijgestaan met een toevoeging ben ik zeer kundig bijgestaan. Ik heb mij altijd als een volwaardige client behandeld gevoeld.
Bedrijfsnaam |
In een lastig dossier met mijn ex, rond de omgang met de kinderen en de bijbehorende financiën, vakkundige begeleiding gekregen om alles goed te regelen en uit de sfeer van verwijten te halen.
Bij een ingewikkelde erfenis kwestie heeft Standhouders advocaten en in het bijzonder Marit Vaandrager mij uitstekend bijgestaan en voorzien van juridisch advies. De contacten verliepen soepel en vakkundig. De adviezen waren helder en duidelijk.
Bedrijfsnaam |
Uitstekend bijgestaan door Peter Volk bij het realiseren van een vaststellingsovereenkomst met een tegenpartij die, eufemistisch uitgedrukt, niet echt welwillend was.
Mijn advocaat heeft me heel erg goed geholpen, zeer professioneel, en ervaren, ik ben heel erg dankbaar voor zijn empathie, en zijn ondersteuning in mijn zaak, nogmaals een super advocaat.
Bedrijfsnaam | - |
Eerlijke duidelijk manier van communiceren. Goed bereikbaar en regelmatig updates/overleg.
Stadhouderslaan 49
3583JD Utrecht