Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al waarderen klanten de hoge kwaliteit van het drukwerk en de betrouwbare service. De communicatie wordt als duidelijk en vriendelijk ervaren en de levertijd wordt als snel genoemd. Prijs en kwaliteit worden vaak als goed in verhouding genoemd, wat leidt tot klanttevredenheid en vertrouwen.
Mooi drukwerk, snel geleverd en prettige communicatie.
21 April 2026
Laupeeren
Venlo
Nieuwe signing voor onze nieuwe sales locatie Kantoorartikelen.nl in Boxtel. Zeer tevreden over het mooie resultaat. Binnenkort ook de Kantoorartikelen.nl bannier.
11 March 2026
Kantoorartikelen.nl
Boxtel
Goede service voor nette prijzen
19 January 2026
Pim
Haarsteeg
Prima service en een prettig contact. Komen ook de afspraken na die gemaakt zijn. En er wordt ook geleverd wat er besteld is.
12 January 2026
john Bouland
Tilburg
Netjes en voor een goede prijs!
23 October 2025
Sander
BERKEL-ENSCHOT
Drukwerk opgegeven via de mail. Perfect en op tijd uitgevoerd. Wij zijn al vele jaren klant en naar volle tevredenheid.
11 September 2025
Theo
's-Hertogenbosch
een goede eerste keer. goed genoeg om 4 sterren te geven. worden het er meer of minder hangt af van toekomstige bestellingen en ervaringen maar nu zeker positief
Walter van Loon
Kaatsheuvel
Deze drukker snapt het. Goed drukwerk, uitstekende service, vriendelijke mensen! Dan hoef je dus niet verder te zoeken!
Robin Alexander Jong
Goirle
Snelle levering, goede producten
Sander van de Leur
Udenhout
Om een boek uit te geven is geen sinecure, maar ik voelde me door Wim goed geholpen.
18 July 2025
Wim Verbunt
Udenhout
ELKA SIkkers heeft een boek voor mij gedrukt. Ze dachten mee en leverden kwaliteit en kwamen de afspraken na.
16 May 2025
Anton
Tilburg
Mijn vraag was snel vertaald naar een mooi design en resultaat. Prettige communicatie en fijne mensen!
2 April 2025
Silvio
LOON OP ZAND
Elka Sikkers kwam de afspraken keurig na, ik werd goed geholpen. Het boekje dat voor mij gedrukt ziet er heel mooi uit.
31 March 2025
Willem
Tilburg
Ik had het drukwerk en een banner snel nodig en ze denken mee in mogelijkheden! Gelukkig heb ik alles op tijd op kunnen halen voor mijn cursus.
27 March 2025
Angelique
Tilburg
Zoals hierboven.. jullie hebben het zelfs gesubsidieerd. Daardoor zeker gestimuleerd om nog eens met een opdracht te komen.
26 March 2025
Joost van der Loo
Udenhout
Via een tip uit mijn netwerk kwam ik bij Drukkerij Elka Sikkers uit. De flyer die voor mij gedrukt werd, zag er zeer goed uit en was ook nog een snel gedrukt.
10 February 2025
Corine
Tilburg
De bestelling werd overeenkomstig de afgesproken tijd afgeleverd en met het gewenste resultaat. Daarbij verliep de tussentijdse communicatie steeds heel vriendelijk en adequaat. Dit alles dus tot mijn volle tevredenheid!
10 February 2025
Ad
Dongen
zeer goed
27 November 2024
Peter
tilburg
Ik werk als designer en wijs mijn klanten voor hun print materialen met veel vertrouwen door naar Elka Sikkers! Ze zijn niet alleen heel kundig en leveren goede kwaliteit, ook het ontzorgen van hun klanten doen ze goed en ze maken echt die extra stap! Er is veel mogelijk en de materialen zien er altijd top uit! Zeker aan te raden!!
29 October 2024
Kim
Lissabon / Tilburg
Omdat de copyshop failliet was gegaan had ik had ik A5 boekjes besteld bij Elka Sikkers. Ik werd geholpen door zeer vriendelijk personeel. 2 dagen later kon ik mijn bestelling ophalen. De prijs was goed, Echter, thuisgekomen merkte ik dat de boekjes net niet zo mooi afgewerkt waren als bij de copyshop. Het was maar een kleinigheidje (ik ben een nogal 'Pietje precies', maar toch....
25 October 2024
Sjef
Tilburg
Sneller klaar als beloofd.
1 October 2024
Flexibel
27 August 2024
Bas de Witte
Oisterwijk
Heldere communicatie, afspraken goed nagekomen, nette kwaliteit en tijdig geleverd.
26 August 2024
Koen
Tilburg
Zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
17 June 2024
Nanna