Filters

10

Keurig en correct.

Een keurige en nette begeleiding van de uitvaart van onze dierbare. Alle tijd en duidelijke uitleg en begroting. In alle rust van onze dierbare afscheid kunnen nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Erg meelevend, niet opdringerig erg correct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed gegaan , naar tevredenheid

Gewoon een goed gevoel bij

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goeie begeleiding van gehele uitvaart.

Een woordvoerder Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele en persoonlijke mensen.

Een zeer goede begeleiding en duidelijke afspraken kunnen maken. Wat alles een stuk makkelijker maakte.Kan niet anders zeggen dan dat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijke en goede uitvaart in alles.

Fijn om deze uitvaart gehad te hebben bij het overlijden van mijn moeder. Chris Bogaerts is een geweldige heer die je in alles steunt en begeleid met de uitvaart. We waarderen dit enorm. Ook de andere collega’s van Monuta enorm vriendelijk gastvrij en meelevend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great support during a difficult time in ones life

Great support during a difficult time in ones life

 • Aanbevelen? Ja
10

Respectvol en deskundig

De wijze waarop er met de nabestaanden en overledene wordt omgegaan getuigt van groot respect. De ondersteuning en begeleiding heeft mij goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, begripvol en geven advies

In het eerste gesprek werd er op een rustige en vriendelijke manier naar ons geluisterd. De dagen daarna heeft Jorrit ons goed begeleidt, hij luisterde goed naar onze situatie, gaf advies, gaf ons handvatten en hielp ons in het organiseren. Wanneer iets niet lukte sprong hij bij of legde hij rustig uit hoe we het konden oplossen. Wanneer we vragen hadden konden we hem bereiken per telefoon of mail en kregen op die manier altijd snel antwoord. We hebben een mooi afscheid gehad mede dankzij Monuta en Jorrit. Drie puntjes ter verbetering: - In de fotovoorstelling tijdens de dienst zat een foto op zijn kop en een foto half afgesneden. - De muziekvolgorde tijdens de dienst klopte niet helemaal met het draaiboek. - En degene die de kist zouden dragen zijn vooraf niet geïnformeerd over hoe en wat als de dienst was afgelopen waardoor ze de zaal uit zijn gegaan en eigenlijk niet wisten wat ze moesten doen. Misschien een idee om daar vooraf even afspraken over te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Het overlijden van mijn broer was een grote schok en verdriet voor ons allen. Maar dankzij Chris werd er een hoop uit mn handen genomen en kon ik ook aan mn verdriet toegeven ipv alleen maar dingen te regelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon vriendelijk en professioneel

We waren erg te spreken over het gehele traject van intake tot en met uitvaart. Vriendelijk, duidelijk en heel strak georganiseerd zodat we ons geheel ontzorgd voelden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Er word heel goed na jr geluisterd en naar je wensen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

De polissen van Monuta, vind ik erg onduidelijk. Je kan helaas weinig antwoorden vinden op hun site. wij hebben de Natura uitvaartverzekering. Na een Telefoon gesprek met een medewerker is me iets meer duidelijk geworden over onze polis. In de polis zit een bedrag dat je vrij kan besteden en de rest vd kosten zijn verzekerd zoals het ophalen van de overleden persoon, de kist, enz. Nadat mijn zwager was overleden, hebben we een gesprek gehad met 2 personen van Monuta ( 1 persoon was hier net begonnen ) om de begrafenis / crematie te regelen. Ondanks dat wij hebben aangegeven zo zelf mogelijk zelf te willen regelen, werd er ook niet ons mee gedacht. Nadat wij hebben besproken hoe wij de kerkelijke dienst geregeld wilde hebben, kregen wij de 1e offerte en zouden nog maar 600 euro vrij te bestede hebben. Nadat wij met een andere begrafenisondernemer alles opnieuw hadden ( de vorige persoon was alleen mee, om de andere persoon te onder steunen?? ) werd het besteed bare bedrage nu 1700 euro... Tevens hebben wij aangegeven dat er geen assistente bij de kerkelijke dienst aanwezig te hoeven zijn, omdat alles vanuit de kerk zou worden geregeld. Op de dag van de Dienst zouden er 6 vrouwelijke dragers komen om mijn zwager de kerk in te dragen, helaas werden dit 3 vrouwen en drie mannen zonder ons hiervan op de hoogte te stellen. Ik vond dit ZEER TERLEURSTELLEND...De begrafenisondernemer heeft het verder netjes gedaan, maar het afscheid is niet zo geworden als wij wilde. Nadat ik alle bonnen had, om deze te laten uitbetalen van het besteedbare bedrag, is het pas echt goed fout gegaan.. Mijn bonnen die ik aangetekend had verstuurd naar het hoofdkantoor in Apeldoorn, moest nu naar Bussum worden verstuurd. Daar zouden ze het uitzoeken en het zo snel mogelijk overmaken.. Op de dag dat het betaald zou worden, was er iets fout gegaan en kon de betaling niet plaats vinden, maar zou het ZEKER na het weekend op de rekening staan. Helaas na het weekend stond het er weer niet op en heef

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte klant, Wat vervelend om te lezen dat u de polissen van Monuta erg onduidelijk vindt. Ook is het afscheid van uw zwager niet zo geworden als u wilt. Graag komen wij hierover met u in gesprek. Kunt u ons laten weten wat de naam van uw zwager is? Dan vragen wij de uitvaartverzorger contact met u op te nemen. U kunt dit mailen naar klanttevredenheid@monuta.nl. Hartelijk dank voor de moeite. Afdeling klanttevredenheid Monuta

9

Prachtig geregeld

De uitvaart was mooier dan wij ons hadden kunnen voorstellen, heel persoonlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend en goed georganiseerd.

Chris Bogaers is een empathische uitvaartleider.

 • Aanbevelen? Ja
9

het warme organisatorische gedeelte blijft altijd bij je.

Alles was goed geregeld en naar wens uitgevoerd. Opmerking. Blijf met de tijd mee gaan. Muziek aanleveren op een UB-stick is not done. Ook hoorde is van diverse mensen dat de videobeelden niet helder waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige rustige begeleiding bij de uitvaart en de voorbereiding ervan.

Hele fijne uitvaartbezorger die precies aanvoelde hoe hij met ons en de familie moest omgaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer meegaand en klantvriendelijk

Mijn ervaring met monuta zeer positief

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en zeer klantvriendelijk

Ik ben door monuta zeer goed geholpen tot en met de crematie van mijn vader. Erg vriendelijke mensen en er word zoveel werk uit handen genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en warme ervaring

De uitvaart was, net als de begeleiding vooraf, zeer goed geregeld. Alles werd vooraf duidelijk doorgesproken en er waren ook geen onvoorziene kosten achteraf. Wij hebben zodoende een heel goed gevoel overgehouden aan een op zich uiteraard droevige dag.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima. Goede voorbereiding en bijna alles verliep naar wens

De voorbereidingen en de begeleiding waren prima. Ik had helaas later een beetje spijt dat ik werd geadviseerd met de familie als eerste naar de koffiekamer te gaan. Ik had, bij nader inzien, liever langs het pad van de vertrekkende bezoekers willen staan om afscheid van hen te nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een korte tijd bouw je een hele goed band op door de persoonlijke beandering

Onze ervaring met Monuta is heel erg goed. Er is alle ruimte voor het inwilligen van eigen wensen. Zelfs onze persoonlijke voorkeur voor de uitvaartbegeleider waar wij een goede ervaring mee hadden met een vorige uitvaart werd gehonoreerd. De mogelijkheid van een 24uurskamer is in deze coronatijd echt een uitkomst. Prettig om op ieder tijdstip van de dag naar binnen te kunnen en ook het vertrouwen te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld super!

Cris bogaards is een vertrouwt iemand uit ons dorp . En je kent hem goed.daarom geloof ik persoonlijk. Het belangrijk is ook in de toekomst dat je iemand kent die daar werkt?

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Prima en snelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

Een accurate en ondanks covid een mooie uitvaartplechtigheid

Monuta heeft snel actie ondernomen om het lichaam van mijn schoonzuster over te brengen naar het uitvaartcentrum en een medewerkster contact met mij laten opnemen voor het regelen van de uitvaart. Ik heb alle hulp van haar gehad in het maken van de moeilijke keuzes zoals het kiezen van kist, kaarten, bloemen en heeft zelfs contact opgenomen met de verzekering voor de uitkering van de begrafenispolis. Chapeau, heel goed gewerkt

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd