Filters

10

Liefdevol. Begripvol.

Zoals ik hoopte, zo was het. Mijn moeder heeft alle zorg gekregen die er mogelijk was. Het voelde goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed

Het kon niet beter super blij met hoe het gegaan is

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig geregeld

Alles in orde leuk en goed contact met de ondernemer Eindafrekening laat te lang op zich wachten

 • Aanbevelen? Ja
9

geen stress ,terugkijkend op een mooie uitvaart

Mijn overleden man ,zei bij leven, als ik ga, wil ik dat je samen met monuta uit Bussum mijn uitvaart regelt. dat kwam omdat hij 20 jaar geleden en 10 jaar geleden ook is geholpen door monuta bij de uitvaart van zijn ouders . dat hebben we dus ook gedaan en de service is na aldie jaren nog stees top. van begin tot eind is mijn ervaring met monuta, in Bussum, zeer positief. De eerste opvang was heel gerustellend en met veel respect, de verzorging en vervoer van mijn overleden man ook heel fijn. Met de uitvaartverzorger heel rustig alles kunnen bespreken, hij was heel empatisch en daarnaast ook praktisch en een steun. Hij gaf ons het gevoel dat het allemaal goed zou komen. gaf goede adviezen en wist waar hij over sprak. ook wist hij goed de weg en handelde alles snel af. de uitvoering van de uitvaart was dan ook echt perfect in het mooie crematorium in Laren. veel mensen hebben nog gereageerd dat ze erg onder de indrk waren. ook al wil je dit eigenlijk allemaal niet meemaken, maar als je er dan toch ineens voor komt te staan, ben je monuta goed af. we zijn echt heel blij dat we kunnen terug kijken op een mooi afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Ik heb goede begeleiding gekregen. En heel keurig netjes alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Ging allemaal zeer goed zoals we wilden

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig, respectvol, liefdevol.

Keurig, respectvol en liefdevol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is perfect en zorgvuldig verzorgd.

Heel prettige en respectvolle behandeling door de uitvaartverzorger in alle opzichten. De informatie over alle uitvaart mogelijkheden was uitstekend en werd ook gedocumenteerd achtergelaten. Ook de financiële kant werd helder toegelicht. Al met al een zeer gewaardeerd optreden van alle medewerkers van Monuta.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gemoedelijk handelen uitvaartverzorging en budget

Ik heb mijn oma uitvaart geregeld(wel bij haar keuze uitvaartverzorger) en dat was 'klassieke ouden van dagen' Bij mijn moeder wilde ik dat niet; een kleine uitvaart met een groot mede zelf ontworpen 'afscheidsboeket' op haar kist (werd gecremeerd) De fotos op het scherm en muziek sloot prachtig aan op haar levensloop tot einde. In samenwerking met uitvaartverzorger op bewuste dag veel zelf gehandeld; ook naast haar kist gelopen en gereden naar crematorion. Het hele draaiboek ging vlot dit ook vanwege jonge mensen die eromheen waren naar handelden, die kracht gaven. Heel verfrissend. Meer valt er niet over te zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

TipTop

Tip Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitvaart moeder

Prima ondersteund in moeilijke tijd. Juiste aandacht, juiste adviesen (ook buiten de uitvaart zelf om). Prachtige intieme Aula ook voor kleinere groepen heel passend. Bovenal; spot-on inschatting van de uitvaartverzorger wat passend en niet passend was voor deze uitvaart. Zowel tijdens het innamegesprek, maar ook de contactmomenten daarna. Kijk met veel voldoening terug op verloop en verzorging van de uitvaart. Een warme herinnering aan een pijnlijk afscheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig en correct.

Een keurige en nette begeleiding van de uitvaart van onze dierbare. Alle tijd en duidelijke uitleg en begroting. In alle rust van onze dierbare afscheid kunnen nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Erg meelevend, niet opdringerig erg correct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed gegaan , naar tevredenheid

Gewoon een goed gevoel bij

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goeie begeleiding van gehele uitvaart.

Een woordvoerder Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele en persoonlijke mensen.

Een zeer goede begeleiding en duidelijke afspraken kunnen maken. Wat alles een stuk makkelijker maakte.Kan niet anders zeggen dan dat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijke en goede uitvaart in alles.

Fijn om deze uitvaart gehad te hebben bij het overlijden van mijn moeder. Chris Bogaerts is een geweldige heer die je in alles steunt en begeleid met de uitvaart. We waarderen dit enorm. Ook de andere collega’s van Monuta enorm vriendelijk gastvrij en meelevend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great support during a difficult time in ones life

Great support during a difficult time in ones life

 • Aanbevelen? Ja
10

Respectvol en deskundig

De wijze waarop er met de nabestaanden en overledene wordt omgegaan getuigt van groot respect. De ondersteuning en begeleiding heeft mij goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, begripvol en geven advies

In het eerste gesprek werd er op een rustige en vriendelijke manier naar ons geluisterd. De dagen daarna heeft Jorrit ons goed begeleidt, hij luisterde goed naar onze situatie, gaf advies, gaf ons handvatten en hielp ons in het organiseren. Wanneer iets niet lukte sprong hij bij of legde hij rustig uit hoe we het konden oplossen. Wanneer we vragen hadden konden we hem bereiken per telefoon of mail en kregen op die manier altijd snel antwoord. We hebben een mooi afscheid gehad mede dankzij Monuta en Jorrit. Drie puntjes ter verbetering: - In de fotovoorstelling tijdens de dienst zat een foto op zijn kop en een foto half afgesneden. - De muziekvolgorde tijdens de dienst klopte niet helemaal met het draaiboek. - En degene die de kist zouden dragen zijn vooraf niet geïnformeerd over hoe en wat als de dienst was afgelopen waardoor ze de zaal uit zijn gegaan en eigenlijk niet wisten wat ze moesten doen. Misschien een idee om daar vooraf even afspraken over te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Het overlijden van mijn broer was een grote schok en verdriet voor ons allen. Maar dankzij Chris werd er een hoop uit mn handen genomen en kon ik ook aan mn verdriet toegeven ipv alleen maar dingen te regelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon vriendelijk en professioneel

We waren erg te spreken over het gehele traject van intake tot en met uitvaart. Vriendelijk, duidelijk en heel strak georganiseerd zodat we ons geheel ontzorgd voelden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Er word heel goed na jr geluisterd en naar je wensen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

De polissen van Monuta, vind ik erg onduidelijk. Je kan helaas weinig antwoorden vinden op hun site. wij hebben de Natura uitvaartverzekering. Na een Telefoon gesprek met een medewerker is me iets meer duidelijk geworden over onze polis. In de polis zit een bedrag dat je vrij kan besteden en de rest vd kosten zijn verzekerd zoals het ophalen van de overleden persoon, de kist, enz. Nadat mijn zwager was overleden, hebben we een gesprek gehad met 2 personen van Monuta ( 1 persoon was hier net begonnen ) om de begrafenis / crematie te regelen. Ondanks dat wij hebben aangegeven zo zelf mogelijk zelf te willen regelen, werd er ook niet ons mee gedacht. Nadat wij hebben besproken hoe wij de kerkelijke dienst geregeld wilde hebben, kregen wij de 1e offerte en zouden nog maar 600 euro vrij te bestede hebben. Nadat wij met een andere begrafenisondernemer alles opnieuw hadden ( de vorige persoon was alleen mee, om de andere persoon te onder steunen?? ) werd het besteed bare bedrage nu 1700 euro... Tevens hebben wij aangegeven dat er geen assistente bij de kerkelijke dienst aanwezig te hoeven zijn, omdat alles vanuit de kerk zou worden geregeld. Op de dag van de Dienst zouden er 6 vrouwelijke dragers komen om mijn zwager de kerk in te dragen, helaas werden dit 3 vrouwen en drie mannen zonder ons hiervan op de hoogte te stellen. Ik vond dit ZEER TERLEURSTELLEND...De begrafenisondernemer heeft het verder netjes gedaan, maar het afscheid is niet zo geworden als wij wilde. Nadat ik alle bonnen had, om deze te laten uitbetalen van het besteedbare bedrag, is het pas echt goed fout gegaan.. Mijn bonnen die ik aangetekend had verstuurd naar het hoofdkantoor in Apeldoorn, moest nu naar Bussum worden verstuurd. Daar zouden ze het uitzoeken en het zo snel mogelijk overmaken.. Op de dag dat het betaald zou worden, was er iets fout gegaan en kon de betaling niet plaats vinden, maar zou het ZEKER na het weekend op de rekening staan. Helaas na het weekend stond het er weer niet op en heef

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte klant, Wat vervelend om te lezen dat u de polissen van Monuta erg onduidelijk vindt. Ook is het afscheid van uw zwager niet zo geworden als u wilt. Graag komen wij hierover met u in gesprek. Kunt u ons laten weten wat de naam van uw zwager is? Dan vragen wij de uitvaartverzorger contact met u op te nemen. U kunt dit mailen naar klanttevredenheid@monuta.nl. Hartelijk dank voor de moeite. Afdeling klanttevredenheid Monuta

9

Prachtig geregeld

De uitvaart was mooier dan wij ons hadden kunnen voorstellen, heel persoonlijk.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.