Alles was keurig geregeld.
Er is goed naar ons geluisterd hoe we het graag wilden hebben.
3 January 2025
Wessel Gall
Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 131 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken een rustige, respectvolle en betrokken aanpak door het team. Er wordt gewaardeerd dat men goed luistert en duidelijk communiceert. De medewerkers komen over als vriendelijk en professioneel, wat de processen verzachert. Het geheel wordt als betrouwbaar en meelevend ervaren.
Er is goed naar ons geluisterd hoe we het graag wilden hebben.
3 January 2025
Wessel Gall
Groningen
We hebben een enorme steun en warmte gevoeld bij monuta.
17 December 2024
Bea
Oostwold
ALLES PRECIES GELOPEN ZOALS WIJ HET VOOR OGEN HADDEN
2 December 2024
dick kuiter
Haren Gn
We zijn als familie prima begeleid en voor alles was een oplossing
19 November 2024
Hans
Lippenhuizen
Prettige samenwerking met de voorganger
15 October 2024
Be Stratingh
Appingedam
Zeer warm en meedenkende uitvaartverzorger. Bij ons was enige flexibiliteit nodig deze werd volledig geboden.
13 October 2024
Jeanine
Tynaarlo
de uitvaart verzorgr arnoud redder is echt meegaant en heel duidelijk en mededelevend alle credits voor hem, hem heel erg veel aan hem gehad
3 September 2024
dennis vosz
groningen
Alles was boven verwachting goed geregeld
26 July 2024
Wytze
Zuidbroek
Wij hadden een geweldige uitvaartverzorger die ik iedereen gun in deze moeilijke tijd
1 July 2024
Denise
Sappemeer
Professionele en makkelijk benaderbaar met oog voor details. Goed contact en goede nazorg. Ik kan jullie Monuta van harte aanbevelen.
19 June 2024
Johanna
Zevenbergen
Anton heeft de uitvaart van onze moeder van het begin tot het einde begeleid op een respectvolle en professionele wijze. Alles verliep vlekkeloos: Monuta en Anton: bedankt!
2 May 2024
Janet
Groningen
Helpen en denken mee waar nodig. Monuta is 100% aan te raden.
2 April 2024
Christina
Hoogezand
Bijna alles is mogelijk, binnen het redelijke. Ze ontzorgen 100%. Ze kunnen alles voor je doen, wij hebben gekozen om het zelf te doen, met Jan als coach. Was een waarde volle uitvaart, waar wij het allemaal zelf hebben gedaan met Jan als coach aan de zijlijn. Konden we op terug vallen mocht het nodig zijn. Zeer tevreden
16 March 2024
Fam. Hagenauw
Roden
Zoals ik al schreef het is prima verlopen en naar mijn wens .
15 March 2024
Rita Heine-Louwes
goede dienstverlening
4 March 2024
H.J Spijk
HOOGEZAND
Fijne begeleiding in het hele proces, waardoor het afscheid van onze vader dierbaar en waardevol is geworden
15 February 2024
Eva Poppen
Froombosch
Wij hebben na het overlijden van onze vader contact opgenomen met Monuta, omdat wij hier goede ervaring hebben gehad na het overlijden van mijn schoonvader. Het toeval wil dat we dezelfde begeleider kregen als bij mijn schoonvader. Tammo. Wat een geweldig persoon. Ook hebben we ongelofelijk veel steun gehad van de dames die ons hebben geholpen bij de laatste zorg. Dank je wel, zij hebben ons ongelofelijk geholpen, in deze zeer roerige periode.
2 February 2024
Jettie
Valthe
Fantastisch vanaf moment van melden tot het eind gesprek. Wordt veel geregeld waardoor je ontlast word van vele dingen. Duidelijkheid in dingen die je zou kunnen doen voor crematie of begrafenis. Goed overleg en zoals je het wil zo eordt het geaan. Ze luisteren goed wat de wensen zijn. Als iets niet haalbaar zou zijn eordt dat ook gemeld
1 February 2024
Antoinette
Lieveren
Ik heb eens eerder contact gehad voor mijn broer,ook dat was prima geregeld.Ben dan ook uitstekend tevreden met de afwikkeling van mijn vrouw.
16 January 2024
alles was heel goed
3 January 2024
Derk Woldhuis
Zuidbroek
Mijn ervaring met Monuta was heel goed daarom zal ik Monuta zeker aanbevelen bij mensen die een uitvaart verzekeringen zoeken.
Dieneke
Roden
top begeleid
Bart . Doddema
Hoogezand
Mijn ervaring met monuta was echt super De uitvaartverzorger die wij hadden voelde niet als iemand van monuta, maar meer als een goede vriend die hielp met alles regelen Echt een super ervaring gehad
Kim Brink
Veendam