Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken een rustige, respectvolle en betrokken aanpak door het team. Er wordt gewaardeerd dat men goed luistert en duidelijk communiceert. De medewerkers komen over als vriendelijk en professioneel, wat de processen verzachert. Het geheel wordt als betrouwbaar en meelevend ervaren.
Ondanks het verdriet werden wij door Tammo erg goed geholpen. Op een rustige, maar vooral vriendelijke en duidelijke manier is alles geregeld en hebben wij zonder extra druk ons afscheid kunnen nemen. Het ophalen werd ook met enorm veel rust en respect gedaan, waarbij iedere stap werd uitgelegd en het uiteindelijke wegrijden ook mooi en zeer respectvol was.
24 March 2026
Saskia
Groningen
Voor mijn moeder en voor mijn vader Bij Monuta geregeld. Ze luisteren goed.. denken mee Zijn vriendelijk..en niks is te veel of te gek alles kan...dik tevreden
6 March 2026
Siska
Groningen
Wij zijn zeer goed behandeld en gesteund door Monuta na het overlijden van mijn lieve vader. Echt op een respectvolle manier . Zo hebben wij mijn vader een waardig afscheid kunnen geven.
2 February 2026
Miranda vd Sluis Vos
Stadskanaal
Geholpen door uitvaartverzorger Arnoud redder dienaar neemt al je zorgen voor dat moment weg is echt een topper
7 January 2026
Katja
Groningen
Prettige samenwerking, waarin met respect is gecommuniceerd en goed meegedacht. Samengevat, een zeer waardevolle inzet in een gecompliceerde en verdrietige periode. Hans Langhout van Monuta was precies degene die ons op een passende en ontzorgende manier door het hele uitvaart-proces heeft geleid.
16 December 2025
Alex Booisma
GRONINGEN
Door Jan Memelink hebben we op de meest mooie en pure manier afscheid kunnen nemen van onze geliefde moeder. Jan heeft de bjjzondere gave die ons allen heel veel steun heeft gegeven
1 December 2025
Trea Drenth
Nieuwe Pekela
Mijn hele familie zit bij minus denk ik
3 November 2025
F van dijk
Hoogezand
Een ervaring om nooit te vergeten. Liefde volle mensen die er 100% voor je zijn in een intens verdrietige tijd.
3 September 2025
Janine
Groningen
Zeer vriendelijk, meelevend en zeker ook aanpassend aan onze gevoelens van droefheid maar ook een lach ..het leven vier je maar als je met een gezegend leeftijd mag gaan horen daar ook leuke anekdotes bij.De dood kan ook een verlossing zijn om niet meer te lijden of te vechten na afnemende gezondheid.
1 July 2025
Ria Wever
Sappemeer
Hoop niet zo snel weer jullie nodig te hebben maar als dat zo is willen we weer Monuta en Etienne
1 July 2025
Crista van Bruggen
Groningen
Voorgesprek gehad en daar viel gelijk al een last van onze schouders. Onze eerste keer dat wij een uitvaart moesten regelen. Lieve mensen, ze luisteren naar je verhalen, je wensen en kunnen alle vragen beantwoorden die we hadden.
16 June 2025
Miryam & Jeanine
Groningen
Zo integer was het hele proces van overlijden, afleggen, verzorgen en uitvaart regelen
16 June 2025
Ineke
Niezijl
Zeer vriendelijke mensen behulpzaam en advies
5 June 2025
T T Ensink
Nieuw roden
Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Monuta. Onze uitvaartverzorger en zijn collega's zijn zeer betrokken en heel respectvol. Het contact is goed en de uitvaart ging helemaal naar de wens van onze dochter. We waren een paar dagen vóór ze overleed in het crematorium voor een rondleiding. De uitvaartverzorger was er ook en met ons heeft ze haar laatste wens nog doorgesproken en ging het uiteindelijk zoals zij graag wilde. Bijzonder, maar heel fijn
22 April 2025
Johanna
Appingedam
Alles om de verzorging, uitvaart en bezoek van de uitvaartverzorger was echt een stukje rust in deze verdrietige hectische tijd,uitmuntend!
17 April 2025
Anja Melessen
De Wilp
Mijn ervaring was heel erg goed. Ben goed bijgestaan door de uitvaartverzorger anton.
23 March 2025
Rennie Jongst
Groningen
Alle credits voor de begeleiding van Etiène Wolthuis na het overlijden van mijn moeder. Ik kijk er met een warm gevoel op terug. Wij zijn op een zeer professionele wijze begeleid door medewerkers van Monuta. Samen met het de medewerkers heb ik de laatste verzorging gedaan bij mijn moeder. De rust en behulpzaamheid die zij uitstralen gaf mij weer vertrouwen en rust. Etiène heeft ons daarna begeleid tot aan de uitvaart. Het evaluatie gesprek een paar weken na de uitvaart heeft mij ontzettend goed gedaan. Het was een zeer prettig en vertrouwd contact.
5 March 2025
Caesarina van Ham
Scheemda
Bedankt voor alles
Beveelt niet aan
14 February 2025
Maseehullah
Groningen
Wij zijn heel fijn begeleid door onze uitvaartonderneemster. Ze heeft zelfs nog een mooie geste gedaan om de rouwkaart van onze moeder te persoonlijken. Wat zeer goed uitpakte. Ook de opbaring en de dag zelf verliep bijzonder goed en voelde het voelde ook goed. Heel gijn om zo goed begeleid te worden.
10 February 2025
Carla Guichelaar-Pook
Kolham
Vriendelijk, nemen de tijd voor je. Heb je een vraag kun je altijd bellen of appen en krijg je snelle reactie. Alles keurig geregeld en goede begeleiding voor de nabestaanden. Het was een waardevol afscheid en hebben ook veel complimenten gekregen dat alles zo goed geregeld was.
3 February 2025
Jenny Kuipers
Vriendelijk. Word echt geluisterd. De uitvaart is volgens wens verlopen
19 January 2025
Jeroen
Hofnab
Er is goed naar ons geluisterd hoe we het graag wilden hebben.
3 January 2025
Wessel Gall
Groningen
We hebben een enorme steun en warmte gevoeld bij monuta.
17 December 2024
Bea
Oostwold
ALLES PRECIES GELOPEN ZOALS WIJ HET VOOR OGEN HADDEN
2 December 2024
dick kuiter
Haren Gn
We zijn als familie prima begeleid en voor alles was een oplossing
19 November 2024
Hans