Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bij grootte opkomst geen verbinding terwiijl er heel veel in de koffiekamer werden gezet geen kaart geen code via krant
Beveelt niet aan
7 March 2024
Marjo
Geachte klant,
Wij betreuren uw negatieve ervaring en hebben inmiddels contact met u gezocht om één en ander toe te lichten. Zoals aangegeven betreft het o.a. een factor van overmacht omdat de techniek ons in de steek liet.
Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met [email protected].
Deze mensen weten wat een uitvaart is. Respect, extra zorg, het is net even meer. Hartelijk dank !
11 January 2023
Willem
Woerden
Mijn ervaring met Monuta heb ik als zeer positief ervaren. Van het begin tot het eind is alles zo goed en mooi verlopen. Ook dankzij Tonie kijken wij zeer positief terug op alles. Hij heeft de uitvaart zo goed geregeld. We konden altijd bij hem terecht zelfs na de begrafenis stond hij nog voor ons klaar.
18 November 2022
Lies
Terneuzen
Alles was perfect geregeld en verzorgd
4 October 2022
cora van jaarsveld
Bodegraven
De ervaring met Monuta hebben wij als bijzonder prettig ervaren . Een duidelijk plan na het gesprek met wensen opgezet . Ook aanpassen op later tijdstip was geen probleem. Hulde voor Tony de Coo.
15 September 2022
Rob Rensen
Rotterdam
Een hele prettige samenwerking en een hele goede begeleiding.
16 August 2022
Marchel
Gouda
De uitvaartbegeleider was behulpzaam, en begripvol en respectvol. De uitvaartvaart was zo mooi en sereen
16 August 2022
Carla
Gouda
Uitvaart geheel volgens verwachting.
5 July 2022
Peter van Dartelen
Mijnsheerenland
Respectvol en van begin tot eind naast ons gestaan. Fijne begeleiding en zorg voor iedereen. Volledig geluisterd naar alle wensen en alles voor elkaar krijgen tot in de puntjes . Bedankt toni en team!
20 June 2022
sabina
Schiedam
Ik kan Monuta zeker aanbevelen. Vriendelijke mensen die je bijstaan en voorzien van goed advies .
3 June 2022
Sonja
Zwijndrecht
Netjes, professioneel en tegelijkertijd begripvol. Heel fijn.
19 May 2022
Corrie
Rotterdam
Alle zorg wordt uit handen genomen zodat je je goed op de uitvaart zelf kunt richten. Het uitvaart centrum is heel erg mooi en de verzorging van de gasten is ook geweldig.
6 April 2022
Gerard
Spijkenisse
Alles is en wordt goed geregeld
4 January 2022
Peter laurens
Spijkenisse
Alles is gegaan hoe ik het had bedacht. Het meedenken en aanvullen was heel mooi en nuchter. Er was veel mogelijk. Tot in de puntjes verzorgd! Ook de catering was verrassend en heel goed!
4 January 2022
Ivon
Capelle aan den IJssel
Dit is mijn eerste keer dat ik met een uitvaartverzorger te maken kreeg. Ben door Monuta heel goed geholpen zowel voor als na de crematie.
15 August 2021
Coby
Rotterdam
in een droevige periode, heeft de medewerker van monuta, op keurige wijze gepast ons bijgestaan, om toch de noodzakelijke keuzes te maken en het verdere verloop van het traject tot en met de begravenis keurig verzorgd, ook na deze periode nog contact gehad en altijd belangstellend, of ik nog ergens hulp nodig had
14 August 2021
jan
rotterdam
Lieve en meedenkende uitvaartverzorger. Alles goed geregeld.
5 June 2021
Esmeralda
Gouda
Zeer deskundig geholpen, vanaf dag van overlijden tot en met de crematie.
27 May 2021
Willem
Rijnsburg
Ondanks de corona maatregelen (videobellen) zeer goed bijgestaan. Ik zag er eerst erg tegenop om zo te communiceren, maar het is alles meegevallen. Zeer goed contact gehad met de uitvaartverzorger Tonie de Coo. Alles tot in de puntjes verzorgd.
18 May 2021
Van Popering
Reeuwijk
Onze uitvaartverzorger was een prettig persoon met veel aandacht voor onze wensen. De uitvaart was mooi en indrukwekkend, precies zoals mijn broer het gewild zou hebben.
2 May 2021
Linda
Amsterdam
Onze ervaring met Monuta is dat ze tot in de puntjes hebben verzorgd.
11 February 2021
pieter
Helmond
Ik heb een zeer positieve ervaring met monuta, veel persoonlijke aandacht en er wordt moeite gedaan om al je wensen en vragen te honoreren. Zeer betrokken medewerkers en een zeer bekwame en betrokken uitvaartondernemer.
9 February 2021
Jantina
Rotterdam
Ondanks de corona maatregelen en het verdriet van verlies hebben wij de uitvaart als intiem en prettig ervaren. We kregen duidelijke uitleg, snel antwoord op vragen en konden het afscheid geheel vlg wens van de overledene doen.
2 February 2021
Nel
Uitstekende dienstverlening/begeleiding.
22 December 2020
mevrouw D.E. Mansveld
Gouda
naar omstandigheden van het overlijden . zeer fijne ervaring en alles zeer netjes en stijl en eerbied voor de overledene en na bestaande Bedankt we zijn vol lof en kijken er met goed gevoel op terug.
15 September 2020
Adri de Bot