Filters

8

Pretige ervaring

Correcte behandeling voor en tijdens de uitvaart, Veel steun ondervonden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is heel goed geregeld.

Anne van der Zee was een hele fijne uitvaartverzorger. Ze luisterde goed, was een rustpunt in deze hectische tijd en heeft alles prima geregeld. Verder was de locatie in Leiderdorp heel fijn en waren de broodjes en petit fours van hele goede kwaliteit. Kortom, wij zijn heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Met Richard Willemse hebben we een hele fijne ervaring gehad ,als begeleider van de uitvaart van mijn moeder .een beteren begeleider hadden we ons niet kunnen wensen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed.

Het is allemaal zo netjes verlopen. De uitvaartverzorger hadden wij veel steun aan. Hij heeft ons goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles perfect besproken en nagekomen

Na het overlijden in het verzorgingshuis (in de avond) hebben wij zelf Monuta gebeld. Vanaf dat telefoongesprek is alles gelijk door Monuta opgepakt. De volgende dag werd er contact met ons opgenomen en hebben we een hele goede uitleg ontvangen hoe verder. Wij hebben onze wensen besproken en alles is uitgevoerd. Tevens hebben wij verzekeringspapieren meegegeven en alles is door Monuta bij de Maatschappijen opgevraagd . Eigenlijk is alles door Monuta geregeld. Juist waar je tegenop ziet regelde Monuta voor ons.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele en Persoonlijke begeleiding

De uitvaartverzorger kwam op mij over als zowel praktisch als perfectionist die een strak proces organiseert. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne afhandeling

Heel fijn hoe alles werd begeleid en geregeld. Alles verliep zoals wij het hadden aangegeven en Anne was zeer behulpzaam, goed bereikbaar en zeer ongedwongen. Echt heel fijn in zo'n tijd dat je echt geleefd wordt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne begeleiding door Richard.

Professionele begeleiding met aandacht voor de persoonlijke wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische begeleiding na het overlijden van onze moeder.

Vanaf het eerste contact na het overlijden tot aan het laatste moment werden wij meer dan uitstekend begeleid door de medewerker Richard Willemsen. Zowel familie als vrienden waren vol lof hoe alles is verlopen. Door de goede verzekering van onze moeder, heel belangrijk, kon alles prima worden geregeld. Voor ons was er een waardig afscheid van onze moeder.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wij zullen deze dag nooit vergeten.

Richard willemse was onze uitvaartverzorger heeft ons met raad en daad beigestaan heel betrokken met vragen direct antwoord gaf ons een heel goed gevoel . De uitvaard zelf heeft hij ontzettend goed geregeld . Het was niet zwaar maar respectvol precies zo als wij het graag wilde . Ik heb hem ook gezegd jongen blijf dit werk doen je bent hiervoor geboren . Terug kijkend op deze dag geeft ons een goed gevoel en helpt zeer zeker bij het verwerken van ons verdriet. VERDER wil ik alle medewerkers van Monuta hartelijk danken voor hun inzet en toewijding ik weet zeker dat mijn man het zeer gewaardeerd zou hebben.met vriendelijke groeten Ingrid Sijthoff.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel en fantastisch verzorgd, in één woord 'n dikke 10!

Ik ben fantastisch geholpen bij de voorbereiding van de crematie van mijn man en erna. Zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een professioneel, deskundig en betrouwbaar uitvaartverzorger.

De uitvaart werd geheel verzorgd zoals we hadden afgesproken. De uitvaartverzorgende deelde haar kennis en liet ons in onze waarde. Ze kwam de afspraken goed na en was altijd snel bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne persoonlijke begeleiding.

Richard was onze uitvaartverzorger en we waren heel blij met hem. Professioneel maar heel persoonlijk. Luisterde goed naar onze wensen. Alles was goed geregeld, bedankt Richard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld.

Alles gegaan zoals wij voor ogen hadden, mede dankzij Richard Willemsen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik voelde me gehoord

Als nabestaande heb je genoeg aan je hoofd. Het is prettig als je gehoord wordt en uit de wind gehouden wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

onze ervaring met monuta en de hulp van Anne van der zee bij het regelen van alles en van remy bij de crematie waren erg goed was voor ons perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding in moeilijke tijd

Anne heeft ons van begin tot eind op een zeer bekwame- en persoonlijke wijze begeleid en geadviseerd. Mede hierdoor op een zeer waardevolle manier afscheid kunnen nemen, daar zijn we dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb het zeer gewaardeerd dat juist in deze tijd, Anne gewoon bij ons thuis is geweest en dat er 100% rekening is gehouden met onze wensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg Goed

Het meedenken van de uitvaartverzorger was erg goed, leefde zich goed in , in de wensen van ons gezin, zelf de broodjes Pindakaas met hagelslag voor de kleine mannen, werd geregeld. De gesprekken waren erg gemakkelijk (informeel), dank aan Remi Korfage

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en professioneel

De conclusie na afloop van de plechtigheid was het was goed, geheel naar onze wensen met voldoende tijd en ruimte om op een mooie manier afscheid te nemen. Je hebt zelf de regie en waar nodig stuurt Monuta bij op de achtergrond.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik vind de adviesen passend

Verzorging: Ivm met corona, hadden wij toch, een mooie afscheid kunnen nemen, hoop dat het zonder corona, uitmuntend zou zijn. Financieel: Zou ik niet aanbevelen, geld dat overblijft, wordt niet uitgekeerd ondanks, dat men voor verzekerd bent, men vraag bewijs stukken om te declareren, dat vind ik niet relevant, men zijn voor een bebaalde bedrag verzekerd voor de uutvaart, als men onder blijft, vind ik dat de rest gestort moet worden naar de nabestaande, vorderingen die open staan van de overledene in zijn geheel moeten toch door de nabestaande afgelost worden.

 • Aanbevelen? Nee
8

heb het als zeer prettig ervaren

de hulp was zeer fijn en respectvol. kom altijd met vragen terecht. alles werd prima geregeld en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan tevreden over de begeleiding.

Vanaf het eerste contact waren wij heel blij met onze uitvaartbegeleider Remi Korfage. Hij was zeer betrokken, ging geen enkele uitdaging uit de weg en kwam met hele goede ideeën. Ondanks de, helaas, grote drukte was hij voor ons altijd bereikbaar, zelfs in het weekend. De uitvaart zelf hebben we samen helemaal naar ons zin kunnen invullen. Ook na de uitvaart hadden we goed contact. We kijken, ondanks al het verdriet, terug op een mooie uitvaart waarbij Remi een grote rol gespeeld heeft door zijn inspanningen en persoonlijke begeleiding !

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was perfect in orde

alles was zo als afgesproken was

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme begeleiding door het uitvaart proces.

Vervoer naar uitvaartcentrum van overledene verliep soepel. Respectvolle chauffeur en bijrijder. De uitvaartverzorger was ook een fijn persoon en luisterde aandachtig naar de weduwe. Van een nare ervaring toch iets heel moois kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd