Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen geven aan dat de begeleiding warm en menselijk is, met duidelijke communicatie en zorg op maat. Familie waarderen de professionele aanpak en de attente service van het team. Over het geheel genomen is de service betrouwbaar, empathisch en toegewijd.
Er was veel ruimte om dingen zelf te doen en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Daardoor kan ik er ook beter mee omgaan.
21 August 2026
ans steenbergen
Doetinchem
In de tijd van verdriet wordt je respectvol, warm, uitermate vakkundig begeleid
21 August 2026
Zie hierboven.
11 July 2026
Henk
Apeldoorn
Fijn om iemand om je heen te hebben die alles op een oprechte, empathische en waardige manier je helpt in deze moeilijke tijd
9 July 2026
Truus
Ermelo
Besonders vooral Mevr.Danielle Kronmöller-Duivenbode
1 April 2026
Christina
Braunschweig BRD
Fijne ervaring, alleen na zorg had voor mij iets beter gemogen. Na uitvaart alleen de rekening gekregen. Miste echt nog even een na gesprek over hoe we samen alles ervaren hadden.
11 March 2026
Gaatske Mussies
Zutphen
De uitvaartverzorger had te maken met een bepaald niet communatieve weduwe (door handicap), slaagde er niettemin perfect in om, met een beetje samenwerking van andere familieleden een goed en mooi afscheid te organiseren en begeleiden.
16 February 2026
Hans van der Blom
Blokzijl
Mijn vader van 92jr heeft zijn leven lang premie betaald op een polis die bij een standaard begrafenis 9.000,- tekort bij een uitkering van 7.000,- Gelijktijdig was de begeleiding door Maxime Peerenboom zeer professioneel en ronduit GEWELDIG!
16 February 2026
Frans van der Hoorn
Zevenaar
Een grote steun. Corine heeft mee gedacht over de uitvaart. Ondanks dat alles geregeld was waren er toch zaken waar we niet aan hadden gedacht. Corine super bedankt voor al je steun en toewijding.
25 January 2026
Jonnie
Alles netjes uitgelegd
16 January 2026
Henk
Apeldoorn
Begrafinisondernemer geeft eerlijk zijn mening. duidelijk over de kosten. is goed bereikbaar.
21 November 2025
Gert
Vaassen
Ondanks al het verkeer driet en de moeilijke tijd die je doorgaat, kunnen we alleen maar met een glimlach terugkijken op het gehele afscheid. De manier waarop wij alles hebben mogen, kunnen afronden samen met Monuta geeft, was heel prettig. Zakelijk dingen moeten geregeld worden, maar de medewerkers van waren persoonlijk betrokken, althans zij gaven ons dat gevoel
16 September 2025
Tanja
Apeldoorn
Voor het zo belangrijke voorgesprek thuis was alle tijd en rust. Na zijn overlijden ontving mijn echtgenoot liefdevol de persoonlijke verzorging, waarna het zorgteam elke dag voor controles kwam. Ik kreeg de ruimte voor details bij zijn opbaring thuis en zo ook later, rondom het sluiten van de kist. Monuta is erin geslaagd om de grote inzet van vele medewerkers en vrijwilligers deskundig te coördineren en ondertussen met mij samen onder meer de rouwkaart en uitvaartdienst vorm te geven en uit te werken. Het Expertteam Bijzondere Uitvaarten van Monuta, de Nederlandse Veteranenbegraafplaats, de Draagploeg Veteranen Luchtmobiele Brigade, de catering en overige ondersteunende diensten hebben met hun vakmanschap, dienstbaarheid en samenwerking de dag van uitvaart en grafplechtigheid tot een onvergetelijke, eervolle en prachtige dag gemaakt. Mijn echtgenoot zou zelf ook trots geweest zijn en dankbaar dat dit alles aan hem was gegund. Afrondende activiteiten en formaliteiten werden evenzo met aandacht opgepakt en uitgevoerd. Hoewel professioneel en doortastend wanneer nodig, ervoer ik Monuta vooral als heel nabij met een luisterend oor, servicegericht, warm en uitermate respectvol naar ons allebei.
11 September 2025
Ina
IJlst
Alles fantastisch verlopen
18 August 2025
Jan Van amersfoort
Vaassen
Zeer goede uitvaart verzorging als geen andere meer willen. Zal graag met het overlijden van me vader annemarie spiering weer willen
15 August 2025
Charlotte
Vaassen
Mensen bij monuta, hebben mij goed geholpen in een lastige tijd
18 July 2025
ray goedhard
Apeldoorn
De gesprekken voor de uitvaart met de uitvaartverzorger Erik Klaren waren heel prettig, alles werd duidelijk uitgelegd en de uitvaart zelf was helemaal naar wens geregeld.
15 July 2025
José
ZUTPHEN
Binnen 1,5 uur na het eerste telefonische contact ‘s avonds werd de overledene opgehaald thuis en overgebracht naar het mortuarium. De eerstvolgende dag alles uitgebreid kunnen bespreken ter voorbereiding op de uitvaart. Duidelijke informatie gekregen, inclusief informatiemap en online persoonlijke service via de nabestaandendesk. Alles werd keurig volgens afspraak geregeld en heel vlot gecommuniceerd en bevestigd (telefoon, mail en Whatsapp). Ook het bestelde bloemstuk was prachtig. De begeleiding tijdens de uitvaart was heel zorgzaam en respectvol. Kortom, ik kan iedereen aanraden om de uitvaart door Monuta te laten begeleiden en verzorgen!
15 July 2025
T
Ermelo
De begeleiding was heel fijn. Er werd duidelijk uitgelegd wat de vervolgstappen zijn en wat er verwacht werd. Monuta nam veel zorgen uit handen.
1 July 2025
Gijs
Prima verzorgd!
17 June 2025
Geri Onderweegs
Beemte Broekland
Na het onvermijdelijke telefoontje dat een dierbare was overleden werd respectvol alles stap voor stap uitgelegd en gedaan wat nodig was. Het gaf mij een vertrouwd en warm gevoel in koude tijden.
17 May 2025
John Reinders
Zutphen
Keurig en duidelijke uitleg, wie er allemaal wordt aangeschreven. Na het overlijden. Persoonlijk contact vriendelijk en meelevend. Dankzij uitvaartverzorger. Dank je wel hiervoor. namens de hele Familie.
13 May 2025
hans
apeldoorn
Wat hebben we veel steun gehad van Irma, na het overlijden van Jos. We spreken allemaal vol lof over haar. Ze heeft ons heel goed begeleid. Het was een mooi, liefdevol afscheid , en ze heeft alles in goed overleg met ons, tot in de puntjes verzorgd. Het kon gewoon niet beter. Irma, we willen je nogmaals heel hartelijk bedanken, namens ons allen. Groetjes, Annie.
5 May 2025
Annie
Dieren
Uitstekend geholpen door Eline Buitink bij alle zaken die er te regelen zijn m.b.t. een uitvaart. Regelmatig overleg en de bereidheid om even iets extra's te doen hebben geleid tot een zeer positieve beleving met Monuta.
3 April 2025
Lambertus