goede service, goed behandeld

Ik heb de dienstverlening van Comean als zeer prettig ervaren. Het contact was prettig en er was persoonlijke betrokkenheid. Bij comaen helpen ze met het beste voor jou.

goede service, goed behandeld

De dienstverlening van Comaen heb ik als zeer prettig ervaren. Communicatie loopt soepel en is laag drempelig. Daarnaast kijken ze naar wat echt bij je past en adviseren daar ook goed in. Na gesprekken bij eventuele opdrachtgevers hoef je geen dagen te wachten maar wordt er snel gehandeld en krijg je snel feedback.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met Comaen. Voor vragen kon je altijd direct bellen. Communicatie was snel, duidelijk en compleet.

Prima!

Tappersweg 14 37