Ondanks de Coronacrisis alle medewerking gehad en service. Vrijwel altijd direct of bijna direct antwoord op mijn vragen. Service was top.
Voor een renovatie van benedenverdieping en badkamer samengewerkt met InHuiz. Goed advies bij het maken van de nieuwe indeling, de tekeningen en de keuze van de materialen. Duidelijke offerte met inzicht in kosten materialen en uren. Verbouwing is goed volgens planning verlopen met constante terugkoppeling naar ons als bewoners. Uitgevoerd door zeer ervaren mensen die echt meedenken over de beste oplossing. Wanneer iets onverwachts mis ging, werd dit direct opgepakt en opgelost. Heel blij met het eindresultaat. Ondanks de omvang van de verbouwing is deze zonder stress verlopen. Wij werden volledig ontzorgd.
Ondanks dat wij zelf altijd neigen naar basic en veilig, kwam Inhuiz met een voor ons iets gewaagder ontwerp. Ik ben erg precies ook in detail. Maar bij Inhuiz hebben ze al onze verwachtingen naar uiterst tevredenheid overtroffen.
Door de persoonlijke aandacht en de snelheid van reageren op onze vragen hadden win al snel de overtuiging bij InHuiz aan het juiste adres te zijn en dat is ook gebleken. Onze keuken is geleverd op het afgesproken tijdstip en vakkundig geplaatst. Top!
Onze ervaring met InHuiz is zeer positief. We hebben een omvangrijke verbouwing van keuken, badkamer, toiletten en vloer laten uitvoeren. Sterke punten zijn de persoonlijke benadering, korte lijnen vooraf en tijdens uitvoering. Ook wanneer tijdens het werk maatwerk nodig bleek was dit geen enkel probleem. Hebben het gevoel gekregen dat pas als wij tevreden waren de klus voor hen af was. De kwaliteit en het afwerkingsniveau is hoog. InHuiz biedt een totaaloplossing waardoor ook het regel- en planwerk je uit handen genomen wordt. Zou ze zo weer inschakelen.
Voor ons nieuwbouwhuis bij Richard van Inhuiz langs gegaan voor de keuken. Met name de indeling van de ruimte was onze uitdaging. Snel tot een mooi ontwerp qua indeling gekomen. Later terug gekomen voor het kiezen van kleuren en materialen. Montage ging ook volgens afspraak en keurig op tijd. Wij zijn enorm blij met onze keuken!
Richard is altijd goed bereikbaar, heeft een mooie showroom en verkoopt keukens en badkamers van goede kwaliteit. Erg blij met de upfall shower van xenz ook!
Richard Stomphorst verzorgde in 2017 onze complete verbouwing. Zijn team aan vakmensen is weergaloos, die ook onderling de volgorde en doorlooptijd van hun activiteiten op elkaar afstemden. De after-sales is tot op de dag van vandaag uitstekend verzorgd. Bij een verbouwing, klein of groot, beveel ik mede namens mijn vrouw, Richard en zijn InHuiz team van harte aan.
Er worden hoogwaardige materialen gebruik. De installatie wordt uitgevoerd door vakmensen.
Was een prettige samenwerking. Een probleem gehad met montage ( monteur door zijn knie gegaan dus die kon niet verder ) Richard en collega tot in de avond bezig geweest om onze keuken in orde te maken. Helemaal top!!!
InHuiz is een zeer betrouwbaar bedrijf. De werkzaamheden waren goed georganiseerd, voorbereid en uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Een van de redenen waarom we InHuiz kunnen aanbevelen is dat InHuiz alle inkoop van materialen, organisatie en begeleiding van de werkzaamheden uitstekend verzorgt.
Een prettige en praktische begeleiding vanaf de oriënterende fase tot het plaatsen en de nazorg.
Uiterst positieve ervaring met InHuiz. Korte communicatie lijnen en zaken worden direct beantwoord of geregeld. Kortom, absoluut een bedrijf om in de toekomst wederom zaken mee te doen. Wij kunnen InHuiz iedereen aanbevelen.
Fijne samenwerking en ook de werklui zijn zeer prettig om mee te werken, zijn vakkundig en leveren vakwerk
Het team is op elkaar ingespeeld en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Prima eindresultaat.
No nonsense uitleg en goed inzicht in wat wél mooi is en past en wat niet. Er is ook goed meegedacht met onze situatie om ook het maximale rendement te halen uit onze keuken. Al met al gaf Richard ons veel vertrouwen en hebben we er een fijne ervaring aan overgehouden.
Super tevreden! Kan InHuiz iedereen aanbevelen!
Deltazijde 30 E
1261 ZM Huizen
WELKOM BIJ DE VERBOUWEXPERTZ Ons team van specialisten ontzorgen u volledig met uw nieuwe keuken, badkamer of verbouwing. We begeleiden u compleet van idee tot oplevering. Altijd met dezelfde passie en energie, wat je van experts mag verwachten.