Filters

10

Geweldig vakman!!

Andreas heeft bij mij de hele woning behangen en geschilderd en dat heeft hij fantastisch gedaan! In de aanloop van de uitvoering van de opdracht was het contact heel prettig. Hij kwam persoonlijk langs om alle details door te spreken, dacht met mij mee en kwam zelf ook met ideeën. Ook was hij heel realistisch over wat haalbaar was en wat niet. De offerte moest hij uitbrengen op basis van tekeningen, maar direct nadat hij in mijn huis aan de slag kon heeft hij de offerte (ten gunste van mij) bijgesteld. Ook tijdens het werken in mijn huis hield hij mij van alles op de hoogte en weer dacht hij mee. Hij werkt netjes, snel en alles ziet er mooi uit. Andreas is een echte vakman en ik kan iedereen aanraden om met hem in zee te gaan!!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor de moeite voor zo een mooie en uitgebreide review. Nu woont uw in uw eigen huis en ik hoop, u heeft lang veel plezier daarmee.

10

Top job!

Hele fijne mensen om in je huis te hebben om te schilderen; en ze leveren vakwerk!👍 We zijn heel tevreden, ook omdat t nog voor de Kerst klaar was. Er werd snel en vakkundig gewerkt en goed gecommuniceerd!! Bedankt, Andreas!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor uw leuke review. Wij hadden veel plezier in zo een mooie gebouw te werken.

10

Fantastisch en erg klantgericht

Werkt erg netjes en levert tijdig op

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor de review. Ik ben er erg blij als echte klanten een reactie geven.

10

Erg tevreden

Andreas en Da hebben 2019 ons nieuwbouw met Renovlies behangen. Wij zijn er erg tevreden over het resultaat. De communicatie kan niet beter. Dank aan jullie...

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Andreas, Marieke hartelijk bedankt voor jullies review. Leuk dat jullie ook na een jaar tevreden zijn met ons werk. Verder veel plezier met de behang- en schilderwerk.

Over AS Schildersvakbedrijf

Wij zijn een flexibel bedrijf met oog voor detail en ambachtelijke technieken. Bij ons is service geen woord, maar een manier van werken. De wens van de klant staat ten alle tijden centraal. Vandaar dat wij investeren in een persoonlijk contact en realistische adviezen. AS Schildersvakbedrijf is gespecialiseerd in Onderhoud, Gevelrenovatie, Renovatie, Behangwerk, Dekoratief schilderwerk voor zowel de particuliere als zakelijke markt .

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.