Medewerkers zijn altijd vriendelijk en nemen e tijd voor je om iets uit te leggen
Prettige mensen, zowel aan de balie, als de behandelende tandarts.
Eerst le behandeling door deze tandarts. Vriendelijke benadering!
Goed en snel geholpen
Meewerkend voor een snelle oplossing 0.
Het was voor mij de eerste keer dat ik kwam aan het Ireneplein. De ontvangst was prettig, de sfeer was goed, en de behandeling gelukt!
Il vind dat onpersoonlijk
Tevreden.
Behandeld vanuit perspectief van cliënt. Met het gevoel “één team, één taak”. Geweldig. Mooie verbouwing ook
geen problemen en vriendelijk
Snelle afspraak. Op tijd. Fijn geholpen. Goed advies. Controle plus reparatie in een. Zeer tevreden.
Ben erg tevreden over mijn MRA. Heb deze al een paar keer moeten laten repareren omdat ik tandenknars, maar dat was steeds geen enkel probleem. Helaas kan ik niet zonder deze prothese. Ook nu bij jaarlijkse controle werd ik prima geholpen en is perspectief geboden op nieuwe ontwikkelingen.
Zie bovenstaand antwoord
Ga zo door
ben prima geholpen door tandarts Willemse en zijn assistent alleen maar positieve ervaringen
Al jaren word ik door mijn tandarts erg goed, aardig en snel geholpen. ik ben erg tevreden over deze tandarts
Eerste keer was even zoeken. Gaat anders dan ik gewend was en ben prima geholpen met wegwijzing.
Ik ben tevreden. Het enige aandachtspunt: Ik was bij de vorige keer tandplak verwijderen erg tevreden over de nieuwe manier/systeem. een soort poeder met water en zo schoonmaken. Helaas werd ik nu weer op de 'oude' manier geholpen. Als ik de keuze had gehad, was ik liever op de nieuwe manier geholpen maar wellicht komt die keuze of altijd nieuwe manier nog?
Erg vriendelijk en behulpzaam
Snel professioneel vakkundig
Dit was mijn eerste bezoek aan deze praktijk. Ik houd persoonlijk van een kleine praktijk en dat is het Centrum niet. De wachtruimte boven is klein en niet ontspannen wachten. Hang bijvoorbeeld een TV scherm op met daarop ontspannende tv. Een natuur-serie of muziek.
Mijn ervaring was / is positief.
gewoon een goede tandarts
Was erg angstig maar daarom kom ik juist bij deze tandarts
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal