Altijd naar de praktijk van Jan Willem geweest en dat was klein en gemoedelijk. Vergeleken met tandartsenpraktijk moet ik hier aan wennen. Erg groot en onpersoonlijk. Bij binnenkomst je aanmelden via scherm is toch iets anders als ontvangen te worden door de tandarts. Gelukkig nog wel door mijn eigen tandarts geholpen
Vriendelijk en atend.
Kom al sinds het begin bij deze tandarts! Vriendelijk bij de receptie en zeer tevreden over de tandartsen.
vlotte en efficiënte behandeling
Met mijzelf zou ik niet zoveel geduld hebben!
Dat is een goed tandarts praktijken.
Goed geholpen, ben al vele jaren een tevreden cliënt
Jammer dat je eerst een trap op moet.
Mooie praktijk klantvriendelijk
De afgesproken tijd en de behandeltijd daar zit een behoorlijk verschil in. ik bedoel daar mee dat er soms wel 15 minuten verschil in zit en dat vind ik jammer.
als vanouds goed en altijd vrolijke tandarts die een grapje maakt om je gerust te stellen en altijd belangstelling toont.
onderlinge miscommunicatie secretaresses over situatie corona medewerkster behandelstoel te ver achterover peroxide behandeling te sterk water (slangetje) tijdens behandeling in neus, hals en ogen laten lopen schoonmaken kort en gevoelig Vulling was maar minimaal vast te zetten.
Nou, mijn ervaring was gewoon goed, maar ik ben niet blij met dit soort vragenlijsten. Waarom draaien we het toch niet gewoon en geef gelegenheid een berichtje kunt sturen als er iets is dat minder prettig was. Ben niet van plan dit iedere keer voor een gewone controle te gaan invullen.
Hele goede service ze luisteren naar je en geven goed advies
Ik ben goed geholpen de dames achter het scherm waren erg behulpzaam en vriendelijk, omdat dit mijn eerste bezoek was. en ja tandarts Willemse en assistente vriendelijk als altijd :D
Even kijken hoe het werk op het scherm.
nvt
Zeer stipt op tijd werkend en goede kennis van zaken
de behandeling heeft aan mijn verwachting voldaan
Zolang ik door tandarts Kristen wordt behandeld
altijd heel erg vriendelijk
Nette behandeling
Ik werd vrindelijk te woord gestaan en kreeg goed advies over mijn gebit.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal