Bezoek de praktijk maar 1x per jaar ivm mondhygiëniste was niet helemaal duidelijk waar ik me moest melden links receptioniste rechts scherm. Aanmelden scherm deed het niet op mijn geboortedatum toch maar via de receptioniste.
Makkelijk systeem met het “aanmelden” om door verwezen te worden naar de juiste wachtkamer
Voldoet aan verwachting.
Werd gebeld om de afspraak te verplaatsen. Zeer vriendelijke receptioniste. Vrolijke en vriendelijke tandartsassistente. Aardige tandarts.
Mooie frisse praktijk. Vriendelijk, deskundig team. Mooi op tijd.
Op een vriendelijke, rustige wijze behandeld.
zie hier boven
positief
prettig en gerust gesteld tijdens mijn behandeling met een duidelijke uitleg over het traject!!
Even wennen. Had op deze dag zowel afspraak met mondhygieniste 13.30 uur als met tandarts (1/2 jr. controle) 14.00 uur. Om 13.30 door mondhyginiste behandeld. Daarna terug in wachtkamer beneden voor tandarts; na dik 20 minuten ben ik naar de balie gegaan om te vragen of er iets met de afspraak was; bij de balie werd verteld dat ik boven moest wachten. Boven nog zeker 10 minuten gewacht; de tandarts was met volgende patient verder gegaan omdat hij dacht dat ik er niet was (maar ik zat beneden te wachten). Mogelijk een verbeterpuntje om de patienten die een afspraak bij de tandarts hebben op de juiste plek (boven) plaats te laten nemen. Dit bericht bijv goed zichtbaar beneden te maken in de wachtkamer of door dames van de balie mede te delen bij binnenkomst.
1e keer hier geweest na 35 jaar bij tandarts Willemse. 1 puntje wat anders kan, ik was met mijn zoon van 4, mss wat speelgoed boven. Maar niet noodzakelijk.
Tandart Kristen stelt je op je gemak, en legt alles goed uit.
Meer dan tevreden met tandarts . Boven is wel moeilijk bereikbaar als je slecht ter been bent.
Goede tandarts maar die kenden we al en snel geholpen!!
Van afspraak tot en met prettige behandeling door professioneel personeel, komen mijn echtgenoot en ik met een goed gevoel naar deze praktijk!
Vlotte correcte behandeling
Word hel leuk geholpen.... iedereen is vriendelijk
Wel een groot en onpersoonlijke praktijk, maar dat geldt voor de erste indruk t/m de wachtruimte. Daarna is alles bij het oude.
Geven duidelijke informatie en weten met patiënten en Huub achtergrond (angst) om te gaan.
Alle assistenten zijn zeer vriendelijk en leggen geduldig alles uit. Goede service en blij met het begrip van eventuele angst. Zeer goede en vriendelijke tandarts...
Na plotseling loslaten van een brug (die er overigens al ruim 30 jaar inzat), kon ik vrijwel meteen komen voor een reparatie.
Normale procedure zo als ik al jaren word geholpen
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal