Gewoon netjes en zorgvuldig
Zie hierboven
Al jaren dezelfde tandarts en voel me prima op mijn gemak. Nu op een mooie nieuwe locatie
Bij aankomst zoeken naar ingang, daar 2 dames die zichzelf heel belangrijk vonden en vervelend zaten te kwebbelen. Naar boven zonder lift en wachten in een vervelende wachtruimte. De tandarts zat in een klein hokje. Na de behandeling mei een gekunsteld briefje terug naar de kakelende dames. Na lang turen op het scherm de vraag of ik diezelfde dag terug wilde komen voor een vulling. De praktijk is kil met weinig parkeerplaatsen in de omgeving, ook veel schoolverkeer en auto's. Mijn tandarts is er sterk op achteruit gegaan. Waarschijnlijk omdat hij binnen afzienbare tijd met pensioen zal gaan. Ik ben 35 jaar patiënt maar overweeg toch om mijn horizon te gaan verbreden.
Prima praktijk, vriendelijk ontvangst en dan ook nog eens de allerbeste tandarts van West-Brabant.
Altijd op tijd, vriendelijk en accuraat.
Zoals hier boven beschreven
Voel me nog minder “thuis” dan voorheen
Al vanaf kleins af aan ga ik naar deze tandarts. Ook mijn kinderen zijn met hem als onze tandarts opgegroeid. Dat voelt vertrouwd. De controle bezoeken zijn altijd kort en duidelijk. Verder is hij als ook zijn assistente vriendelijk, maar niet overdreven.
Kan mij geen betere tandarts wensen.
Ik raad al mijn familieleden, kennissen, vrienden enzz om bij u in te schrijven.
n.v.t.
eerste dag moeizaam eten brood soppen in koffie na de tweede dag al een stuk beter, nu kan ik weer alles eten, zelfs pinda's ik ben een gelukkig mens
Het zoeken naar de oorzaak van een gevoelige kies gevolgd door een tandsteenbehandeling ( hygiëniste ) zorgde voor een zeer gevoelige kies gedurende 10 dagen. Paracetemol hielp tegen de pijn.
Ik ben over alles, afspraak maken, herinnering ontvangen (belangrijk), behandeling prima tevreden.
goede behandeling
top
Punctueel. Aanmeldscherm functioneerde niet. Aangemeld bij de balie
In één woord geweldig
ik vind het goed alleen aan melden op de muur vind ik niets.
hoewel ik nog midden in het proces zit, heb ik vertrouwen dat het goed komt
Deze hele vragenlijst vind ik sterk iverdreven. Het is “maar” een tandarts bezoek. Jammer dat jullie deze weg inslaan. Voor mij een reden om naar een kleinere praktijk uit te kijken.
Jammer dat de laatste keer alles de behandeling erg vertraagd verliep zonder dat daar iemand iets van kwam melden.
Duidelijk
Ireneplein 1