Bekwaam personeel die je op je gemak stellen en rekening met je houden
prima!
Het blijkt dat je je moet aanmelden beneden op een elektronisch bord? Wel gedaan bij de secretaressen, zij hebben mij daar ook niet op gewezen. maar helaas was het niet doorgekomen bij de tandarts.
Met onze tandarts hebben we jaren al goede ervaring mee.
fijn en deskundig behandeld
Kies is heel netjes gerepareerd
Je hoeft eigenlijk niet te wachten, afspraken zijn redelijk stipt. Er wordt echt persoonlijk aandacht aan je besteed.
korte wachttijden en fijne sfeer
Al jaren zeer tevreden over tandarts G.Kirsten
Ik word altijd vriendelijk en deskundig behandeld. Hoef nooit erg lang te wachten en de behandeling gaat ook vlot.
Was voor de eerste keer daar en voelden wel goed.
Ik heb in de wachtkamer boven even zitten wachten, dat was prima.
Prettig
Vriendelijke tandarts en personeel, alles goed geregeld.
Ik ban al vele jaren klant bij tandartsenpraktijk het Centrum en ben daar zeer tevreden over.
Mijn angst voor de tandarts is in deze praktijk nergens voor nodig! Zijn erg meedenkend, en kundig in hun vaak. Vriendelijke tandarts en assistentes!
Uit eindelijk zo alles gelaten en moest meteen een afspraak maken voor over een jaar, gezegd dat ik dan wel zelf een keer bel
Geen extra opmerkingen
De tandarts is altijd vriendelijk en ook de assistente
vroeger als ik een afspraak maakte bij de tandarts en de mondhygiëniste stond de afspraak! sinds het laatste jaar word ik steeds gebeld om afspraak te verzetten met als gevolg dat ik dan nog niet bij de tandarts zelf terecht kan voor mijn controles. Dit vind ik persoonlijk niet prettig. Ik ga ieder halfjaar trouw voor mijn controles naar de tandarts en iedere drie maanden naar de mondhygiëniste en ga er dan vanuit dat ik iets mag terug verwachten. Het lijkt hoe groter de praktijk wordt hoe slechter het met de gemaakte afspraken gaat.
Groot fan van tandarts Willemsen! Zeer deskundige tandarts
Prettig behandeld
Mijn angst is wel minder geworden dan voor heen
Is gewoon prima praktijk
Ireneplein 1