Geen wachttijd, zelfs vroeger dan geplande afspraak. Behandeling grondig. Vriendelijk. Tips voor onderhoud / voorkoming van. Klachten.
Ik kan altijd eenvoudig afspraken maken bij de balie De behandelingen worden deskundig uitgevoerd
Veel aandacht voor de patiënt
Voor iemand die in haar jeugd ontzettend bang was voor de tandarts, ga ik er dat afgelopen 15 jaar met vertrouwen en gerust hart naartoe. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en professionaliteit van onze tandarts.
Gewoon kort, kordaat en vriendelijk
Prima, goede behandeling
Ok
Netjes geregeld
Altijd netjes en correct behandeld
zie boven
Moet ik nu boven of beneden zijn, Is niet helemaal duidelijk. eerst afspraak bij Kitty en toen bij de tandarts
ik kwam voor controle
Geen bijzonderheden!
Controle is geheel naar wens verlopen. Kundige en no-nonsense tandarts.
Prima tandartspraktijk
Je wordt altijd netjes en vlot geholpen.
Je werd gelijk op je gemak gesteld
Je wordt goed ontvangen
Tandarts Kristen en zijn assistentes hebben oog voor hun patiënten en houden rekening met wensen en angsten. Jammer dat het knusse eraf gaat nu de praktijk groter wordt. En zeker de praktijkmanager is niet altijd even vriendelijk.
Het enige probleem is parkeren bij de praktijk
Allang patiënt
Bij deze tandartspraktijk ben je geen nummer en wordt je met alle aandacht behandeld.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal