Hiervoor is dat volledig beschreven
Ik ben vlot geholpen, hoefde niet lang te wachten. De omgeving is prettig en schoon. Behandeling kon niet in een keer, vervolgafspraak gemaakt; prima.
Sinds 2004 ingeschreven, ik word altijd goed geholpen. Personeel is professioneel, ze zijn voorzien van de juiste kennis om je goed te adviseren.
ik ben alleen gebeld om te vragen hoe het zat met bewindvoering, Perry is al bijna het hele jaar daar van af. Nu kreeg hij toch een nota met daarop bewindvoering dit slaat nergens op en is hij boos over. Indien de volgende keer weer bewind op staat word de nota NIET betaald dan gaat u hem maar bij bewindvoering halen. Met vriendelijke groet, Tonny Brouwers
Praktijk is netjes en schoon. Alleen parkeren is een ramp.
Hele kundige tandarts. Ze nemen altijd voor je en het voltallige personeel is heel vriendelijk. In mijn geval hebben ze altijd rekening gehouden met mijn medische problematiek. Wat ik echt zeer waardeer!
Ik kom hier al jaren ben er zeer tevreden over.
Persoonlijke aandacht, vriendelijk en deskundig.
Vind de wachtkamer beetje saai
Voor het eerst met mijn dochtertje bij de deze tandarts! Was top erg blij mee
Claudia heeft me geholpen. Efficiënt, goed, vriendelijk. Receptie idem dito.
Professionaliteit van de tandarts .
Tandarts is altijd opgewekt en aardig, zo wordt een tandarts bezoekje nog leuk om naar toe te gaan.
Goede ontvangst en prima behandeling.
Geen wachttijd.
Ben tevreden met mijn tandarts
Zeer tevreden.
Prima, alleen beetje zwaar voor mijn echtgenote ivm lichte hartproblemen:De trappen.
Prima behandeling
Geruststellende gebeurtenis