Zeer ervaren en vriendelijke tandarts. Mooie praktijk.
Nvt
Ik had een afspraak bij de mondhygienist en bij de tandarts. De 1e afspraak liep uit, dus ik kon niet optijd bij de 2e afspraak zijn. Ik moest zelf naar de balie gaan, na 20min om te melden dat ik nog nergens naar binnen was gevraagd. De afspraak bij de mondhyg. was meer dan prima! Aardig geholpen en prima behandeling (er werd rekening gehouden met mijn ervaring de vorige keer met blijkbaar een nieuw apparaat). De afspraak bij de tandarts (volgens mij net nieuw in dienst, jongere dame) verliep wat minder. Ik was verrast dat er 2 vervolgafspraken nodig zijn van 40 en 50min. Ik merk dat ik niet echt vertrouwen heb in de vervolgbehandelingen; ik vraag me af of het echt nodig is. Ik heb nergens last van en de uitleg (nav foto's) gaven mij niet meer duidelijkheid.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-535717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne Roovers, praktijkmanager
Ik heb een positieve ervaring gehad. Op tijd geholpen, vriendelijk te woord gestaan, goed behandeld en advies gekregen.
Hele aardige tandarts je krijgt een duidelijk antwoord als je een vraag stelt
voor aanvang van de controle/behandeling wordt het goed uitgelegd. Et word voor aanvang even een praatje gemaakt ter geruststelling en de spanning een stuk minder is.
Zeer correcte en zorgvuldige behandeling
ik ben heel goed geholpen
Snel en goed. Alleen jammer dat voor het consult voorafgaand aan de behandeling een verkeerde code is gebruikt waardoor de verzekering het niet dekte. Dit moet alsnog gecorrigeerd worden.
Mijn complimenten,zeer relaxt
Prima praktijk,goed advies en goede behandeling. Vriendelijk personeel
Snel, vakkundig, een Top tandarts.
Maar terwijl ik zat te wachten werd er in de andere behandelkamer een jong kind behandeld. Dat kind was volkomen hysterisch gedurende meer dan 1o minuten. Er waren sussende woorden van de moeder en de behandelaar. Maar dit kind heeft voor zijn hele leven een tandartsen trauma. Ik kon in de wachtruimte letterlijk alles volgen, en ik vond het niet erg pedagogisch aangepakt.
Afspraaktijden worden netjes gehaald. Vriendelijk personeel.
Fijne sfeer en een goede tandarts en mondhygieniste.
Snel en op de meest juiste wijze ben ik geholpen. Waarvoor dank. Bert van Gils
Al vele jaren een positieve ervaring. Top tandarts.
Heel goed behandeld alles in een keer gebeurd tandsteen en zo gelijk weg gehaald super jammer dat de heer willemse stopt
In hoeverre een bezoek aan de tandarts prettig kan zijn is de ervaring prima. Van het maken van de afspraak met prima bevestiging tot de behandeling.
altijd correcten vriendelijk
Nette fijne locatie Fijn en kundig personeel
Tientallen jaren waren wij patiënt van tandarts Willemsen. Onze kinderen gingen zonder enige tegenzin mee naar de praktijk totdat zij elders gingen studeren. Hij ging altijd rustig en efficiënt te werk, zijn diagnoses waren goed en de daarop volgende behandelingen werden zorgvuldig uitgevoerd. Wij zullen hem heel erg missen maar we vertrouwen erop dat zijn opvolger even deskundig is.
Altijd goed geholpen en vriendelijk personeel
Wordt netjes en vriendelijk behandeld Wijziging van afspraak ruim van te voren in overleg. Tijd van afspraak klopt.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal