Prettig vertrouwd prima
Ik kreeg een na vernoemd een stagiaire omdat de eigen tandarts op vakantie was. Daar had ik mijn bedenkingen over. Maar ik moet zeggen dat zij het vakkundig en zeer goed deed mijn complimenten mag mij meer helpen.
Prima ervaring
Zie boven
Afspraken altijd netjes geregeld, geen lange wachttijden wanneer je een afspraak hebt. Duidelijke afspraken omtrent behandeling
Tevreden
nu is het heel erg goed gegaan ook omdat het mijn eigen tandarts was
Ik was erg gespannen en hier werd heel empathisch mee omgegaan. Ik heb het gevoel heel serieus genomen te zijn. En de behandeling is zeer vakkundig uitgevoerd.
Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en uitstekend behandeld.
Zeer goede ervaring met de tandarts
zoals ik gewend ben
adequate reactie op mijn hulpvraag. Met randproblemen bellen en dezelfde dag wordt het probleem netjes opgelost.
Zenuwachtig maar positief
Problemen met kroon. Ik kon gelijk terecht en voor behandeling mocht ik na een paar uurtjes al terugkomen. Pijn gelijk verlicht dus ik ben blij.
Mijn ervaring is sinds jaren weer goed te noemen. Heb veel slechte ervaringen achter de rug waardoor mijn angst voor tandartsen alleen maar gegroeid is. Sinds ik bij het tandartsencentrum kom krijg ik weer wat meer vertrouwen en wordt mijn angst minder….so far so good!
Goede ontvangst en behandeling. Vooraf tijdig bericht. Nieuwe afspraak gelijk via de e-mail bevestigd.
Goede uitleg gehad, netjes alles doorgesproken en ze beantwoorde mijn vragen in alle rust
Sinds een paar jaar mag ik in deze praktijk komeb; ik heb alleen maar lof voor de vriendelijke ontvangst en zeer aardige en deskundige behandeling!!
Fijne tandarts, ben er erg tevreden over. Zowel in de omgang met mensen als zijn behandelingen.
Prettig
Prettige sfeer, vriendelijk personeel, altijd precies volgens schema, goede uitleg bij een behandeling
Nette praktijk, aanmelden via een scherm, duidelijk aangegeven waar je heen moet.
De benadering en omgang het geduld en de uitleg voor mijn MVG dochter ervaar ik als prettig Ook door alle mondhygienste!
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal