Zoals gebruikelijk een hoge standaard.
Van mijn kies was een stukje afgebroken en die is op een fijne manier, zoals geruststellend, gemaakt. Zonder verdoving, ik heb er weinig van gemerkt. Fijne tandarts met gevoel voor relatie. Ook de collega's onderling gaan prettig met elkaar om.
Prima.
Van mij mogen de vragen die hier gesteld zijn wat donkerder gedrukt worden, ik heb nu problemen met het lezen ervan.
Ik was een beetje bang toen ik binnen ging Maar was snel over ik heb implantaten en wil een snurk beugel Is heel goed uitgelegd en ga er nu volledig voor
Ik had erg veel pijn. Ik mocht meteen langskomen. De tandarts stelde de juiste diagnose en meteen na de behandeling verdween de pijn. Hij houdt rekening met mijn angst en met een grapje is alles weer snel vergeten. Ik ben erg dankbaar!
Zeer duidelijke uitleg bij binnenkomst dmv scherm
Heb een goede tandarts vind ik zelf en een prima mondhygiëniste Komt met goede adviezen . Gr
Reparatie van losse kroon, vakkundig en vriendelijk verholpen door tandarts J.W. Willemsen, dank daarvoor.
Behandeling was prima, wachten duurde lang.
Bij binnenkomst niet voorgesteld , ik weet niet met wie ik een afspraak heb gehad. Ik heb veel dingen zelf moeten vragen anders werd het mij niet verteld. Er werd met een rager tussen me tanden geforceerd toen het er niet in paste, terwijl er duidelijk konden verpakking staat dat je dat absolut niet moet doen dus vind dat raar dat zoiets bij de tandarts gebeurd. Toen er foto's werden gemaakt stopte vrouw die ik niet had gezien opeens iets in mijn mond zonder het te vertellen en duwt mijn mond dicht terwijl dat ding niet goed zit en t pijn deed. Het was heel erg chaotisch en mensen waren aan het zingen. Ik heb de foto's van mijn gebit niet eens gezien. De meid die mij heeft geholpen heeft verder wel antwoorden gegevn om mijn vragen en verteld wat ze doet.
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533117, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne Roovers, praktijkmanager
TOP...zeer vriendelijk en medelevend en rekeninghoudend met mijn angsten voor de tandarts. Ik ben nog nooit zo lief behandeld. Echt geweldig...ik wil geen andere tandarts meer!
Goed en meestal op tijd.
Goed georganiseerde tandartsenpraktijk, vriendelijk personeel
Netjes op tijd geholpen
Aardig ontvangen en vertrouwd! Al 35 jaar cliente
Een aanrader. De nachtbeugel zou naast een slaapapneu ook bij snurken volledig vergoed moeten worden.. het is een wereld van verschil De tandarts, assistentes en het team er om heen vakkundig en professioneel. Het wachten op de beugel om te maken duurt 3 dagen De service is snel, gericht en was kosteloos
Tandarts Willemse en ik namen elkaar altijd een beetje op de hak. Na dertig jaar zal ik dat missen.
Ik heb heel goede ervaringen met deze tandarts. Zowel toen hij nog zelfstandig aan zijn woonadres een praktijk had als nu hij in de groepspraktijk werkt. Zeker waard om aan te bevelen.
Efficient, prettig, vriendelijk.
Vriendelijke, professionele tandarts. Is super lief als het gaat om angst oid. Jammer dat hij gaat stoppen!!
Geen bijzonderheden
Ondanks onze lichte vrees goed advies en begrip.
Vriendelijk deskundig en behulpzaam personeel. Goed en netjes geholpen.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal