Tevreden over de behandeling
Vriendelijk, op gemak stellen, herhaaldelijk vragen hoe het gaat. Even wennen, eigen tandarts gewend. Eerste keer bij deze tandarts.
Zoals een dienstverlener hoort te zijn.
Aardige mensen, die duidelijk uitleggen wat ze doen en geen onnodige behandelingen aansmeren
Prijs p
Goede en rustige praktijk. Vakkundige/deskundige tandartsen en assistentes. Geen lange wachttijden. Vriendelijke receptie-medewerksters.
Voormalig woonachtig te Roosendaal en sinds 2007 niet meer en nu woonachtig in Breda. En toch verander ik niet van tandarts, want het is hier zo fijn. Nog nooit in de afgelopen >25 jaar iets van een negatieve ervaring gehad en al-tijd goed geholpen. Bedankt.
Prettige omgeving, altijd vriendelijk en behulpzaam en goede behandeling.
Aardig personeel, duidelijk en vlot
Kort maar krachtig. Zonder poespas. Heerlijk consequent
Fijne praktijk, met zeer geduldige en ervaren personeel
Uitstekende tandartspraktijk
voor zover je een tandheelkundige behandeling als prettig kunt ervaren, zou ik dit toch wel zo willen stellen.
Altijd goed geholpen, no-nonsense en to the point.
Zie vorige vraag
Ik ben twee keer binnen 5min.geholpen terwijl ik dubbele afspraak had gemaakt
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager.
Mijn MRA beugel was stuk en ik kon meteen terecht en mijn beugel werd direct gerepareerd. Vriendelijk personeel.
Half jaar ingeschreven en 2e keer dat ik meemaak dat alles snel snel moet en er half werk wordt uitgevoerd, waarvoor ik dubbel moet betalen.
Ondanks alles,komen wij graag hier naar toe.
Altijd goed geholpen en vriendelijk kom er al meer dan20 jaar dus dat zegt wel iets
Er wordt geluisterd naar mijn gevoelens, ik ben als de dood voor de tandarts, voor de pijnen. Tandarts Willemsen luistert hier goed naar.
Tandarts en assistente zijn altijd vriendelijk en zorgzaam.
Goede behandeling in een prettige sfeer.
Mooie wachtamer
Ireneplein 1