Ben bang dat ik alsnog een kies moet gaan missen
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager Bedankt voor uw tijd en inzet!
Voor een akute klacht kon ik meteen dezelfde dag terecht en werd prima geholpen. Iedereen in de praktijk is vriendelijk en de tandarts gaf advies over de behandeling en stelde me gerust. Fijn om zo geholpen te worden..
Wegens afgebroken tandenstoker enkele dagen geleden mocht ik eind v d middag komen. Door wegafsluiting was ik later, andere acute zaakjes gingen toen voor maar ik ben ong. half uurtje later nog wel geholpen. Kreeg ook tip voor betere tandenstokers en enkele op proef mee
Het aanmeldbord funtioneerde niet zoals het hoorde. Ik werd door een medewerker geholpen die zag dat het bord niet werkte. Vervolgens naar boven gestuurd. En goed geholpen door lieve vrouw. En weer weg. Wel positief gevoel overgehouden
Vriendelijke ontvangst door de dames aan de balie, korte wachttijd fijn dat we nog gedag konden zeggen tegen tandarts Willems
In het algemeen een goede ervaring ,gezien de moeilijkheid van mijn gebit. Ook gezien mijn leeftijd en gezondheid speelt daar ook een rol in. Problemen worden goed opgelost ,de tandarts is in kundig genoeg in.
Afspraak volgens planning. Je wordt vriendelijk ontvangen en ze nemen de tijd voor je. Super aardig en deskundige behandeling.
Tevreden
Houden rekening met de patienten Rustig en vakkundig
Altijd een goede ervaring gehad hier.
Heel goed super vriendelijk behandeld
Kom er al jaren en is nog steeds goed
Ik heb jullie vorige week nog aanbevolen aan een nieuwe bewoner van Roosendaal
Goede behandeling gebit. Prettige omgang met personeel, goed op de hoogte gehouden van de afspraken.
Goed efficiënt en deskundig.
Al jarenlang zeer tevreden over deze praktijk!
Fijne ontvangst,de praktijk is in mijn ogen altijd ordelijk en schoon,korte wachttijd en hele goede tandheelkundige hulp
Vriendelijk personeel en een tandarts die naar je luistert en ook oplosgericht meedenkt. Geeft vertrouwen.
Nieuwe tandarts, aardig en ik veronderstel bekwaam. Hoop met haar zelfde correcte en laagdrempelige band te vefkrijgen als met Willemsen.
////////
Zie hierboven
Zeer kundig en vriendelijk Duidelijke uitleg
Tandarts stelde haarzelf niet voor. Na jaren niks te hebben gehad nu ineens allemaal “problemen” Het voelde een beetje als geldklopperij. Een afspraak voor mij en mijn dochter moet in 3x en zijn ver weg.
Is netjes en goed.
Ireneplein 1