Nette praktijk. Correct behandelt
Controle prima geholpen verder nog weinig ervaring met deze praktijk.
Mijn voorkeur is om altijd dezelfde tandarts te hebben.
Aardige medewerkers, mooi ingericht, gemakkelijk om aan te melden als je binnenkomt
Praktijk is moeilijk telefonisch bereikbaar. Tot twee maal langer dan een uur in de wacht.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager
Hij heeft goed geluisterd naar mijn probleem
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager. Bedankt voor uw tijd en inzet!
Een goed gesprek gehad met Kitty ivm mijn angst voor de tandarts en dergelijke
Zoals altijd vriendelijk, duidelijk en vlot! TOP.
Mensen zijn vriendelijk het is nooit mijn favoriete uitstapje maar ik weet dat ik altijd met vakkundigheid en vriendelijkheid wordt geholpen.
Altijd vriendelijk geholpen. Vakkundig. Afspraak binnen redelijke termijn. Goede ervaringen met hele gezin.
Duidelijke uitleg wat er werd gedaan
goed en prettig behandeld
Geen opmerkingen
Makkelijk online afspraak te maken, krijgt ruim op tijd een herinnering en je wordt op tijd geholpen. Geen lange wachttijden meer.
goede ervaring
Al zo'n 40 jaar heeft tandarts Willemen mijn gebit naar alle tevredenheid verzorgd. Voor mij is het erg opvallend dat het maken van een afspraak voor 3 personen in de nieuwe situatie een stuk lastiger gaat dan voorheen en dat de wachttijden een stuk langer zijn, maar gezien 'de huidige tijd' is het misschien ook wel weer begrijpelijk.
Tandarts willemsen was altijd onze tandarts. Dit wordt nu een nieuwe ,dus afwachten. Over tandarts willemsen niets anders dan lof, heel jammer, maar el gegund, dat hij weg gast
Ik ben al jaren klant en zeer tevreden. Alles wordt duidelijk uitgelegd en zowel de tandarts en de assistente (Sinthu) zijn vriendelijke en begripvol als je niet een echt een held bent tijdens een tandarts bezoek. Hierdoor is mijn zorg om het bezoek aan de tandarts en assistente van een week ingekort tot de avond van te voren. Een hele prestatie. Heb het gevoel dat mijn tanden goed verzorgd worden en dat er geluisterd wordt als ik wil overleggen.
Zie boven
Uitstekend geholpen waarbij er rekening werd gehouden met mijn angst voor de tandarts. Na meer dan 30 jaar hierdoor niet te zijn geweest hebben zij mij over mijn grootste angst heen geholpen.
Ik ben zowel voor mijn halfjaarlijkse controle als voor mijn mondhygiëne goed behandeld en heb hier een goed gevoel bij.
Deskundigheid en klantvriendelijke praktijk
Ireneplein 1