Uitstekende uitleg van de mondhygieniste
behandeling was zeer efficiënt
Ik ben goed behandeld. Kan de deskundigheid van de tandarts niet beoordelen
Prettige mensen. Vooraf gebeld omdat ik iets te laat zou zijn voor de afspraak, maar men deed er helemaal niet moeilijk over
Vakkundig. Netjes Op tijd.
Heel correct behandeld en uitgevoerd
Altijd goed geholpen En vriendelijk. Professioneel. Duidelijke taal.
Snel geholpen. En zeer vriendelijke
Correct te woord gestaan, ontvangen en behandeld
Ivm kiespijn afspraak gemaakt en er werd alleen foto gemaakt. Er moest een wortelkanaalbehandeling ingepland worden maar dat kon pas 3 maanden later terecht! Na veel aandringen kon ik na 4 weken terecht, maar kort voor de afspraak werd deze per mail geannuleerd. Nog niet eens ff een telefoontje.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager
Alleen heb ik 9 weken moeten wachten.
Ik wordt op me gemak gesteld vooraf aan de behandeling
goede en snelle service
Goed behandeld en goede service een aanrader
Werd snel en adequaat geholpen.
Het is voor ons de 2e keer dat we er zijn geweest. Schone praktijk, fijne service. Onze eigen tandarts is net met pensioen en nu was er een vervangende arts.
Ik ben al lang patiënt bij tandarts Kristen en ben nog steeds uiterst tevreden met hem als tandarts . Hij heeft mij voor een groot gedeelte van mij angst voor tandartsen af geholpen door zeer geduldig te zijn en begrip te tonen hiervoor tijdens mijn behandelingen . Een kundige , vriendelijke en zeer goede tandarts vind ik persoonlijk .
Als extreem bange en net nieuwe patiënt bij dr. Kristen, was ik hier vorige week voor de 1ste behandeling. Eerder was er al een intakegesprek geweest, omdat ik extreem bang ben. Heel veel vriendelijkheid en meedenken straalde hij uit. Dr. Kristen en ook de assistentes deden alles om mij op mijn gemak te stellen. Na 2 behandelingen mag ik in oktober weer. Heb er alle vertrouwen in.
Goed volgens afgesproken tijd. Gebit grondig nagezien.
Goed en vakkundig geholpen
De behandeling werd op de afgesproken tijd en geheel naar wens uitgevoerd.
Ik kon in de wachtkamer boven alles verstaan wat er werd besproken in de behandelkamer tussen de tandarts en de persoon die voor mij aan de beurt was. Dit zijn privacy gevoelige gesprek.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal