Word altijd goed geholpen. Inplannen van een afspraak soms lastig ivm drukte maar bij spoed kan je altijd tussendoor komen.
Ik werd toegesproken alsof ik een kleine jongen was die een on een onpedagogische manier een standje kreeg.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager.
Ik heb wat langer moeten wachten. Maar dat was denk ik mijn schuld, ik had mij moeten melden.
Ik ben nauwkeurig behandeld. Ik heb goede antwoorden gekregen op mijn vragen.
Het was mijn 1e bezoek en dit is wat mij betreft prima.
Kundige tandarts, neemt de tijd zonder gehaast te zijn.
Was direct aan de beurt (als eerste na de k=lunchpauze dus dat was op zich niet bijzonder) Gebit werd vlot gecontroleerd en aanwezige tandsteen op mijn verzoek direct verwijderd. Kreeg nog advies mee i.v.m. wat ontstoken tandvlees.
welk probleem er in de stoel komt, er wordt meegedacht en naar een gezamenlijke oplossing gezocht. Daarbij zijn het allemaal aardige mensen. Van tandarts tot administratief medewerkers
Op mijn gemak goed bevallen
Deskundig team
Ik vroeg om advies met betrekking tot het eventueel vervangen van mijn boven prothese. De tandarts gaf aan dat daartoe nog geen noodzaak was.
Goed,word altijd goed geholpen.
Niets aan veranderen
Altijd erg goed geholpen door de assistenten en vervolgens de tandarts. Ik ervaar mijn bezoek altijd als erg prettig, er wordt goed naar je geluisterd, ze stellen je gerust indien dit nodig is en je krijgt een eerlijk antwoord met goed advies!
Goede behandeling
Een vlotte en pijnloze controle. Tandsteen verwijderd en prettig contact met de tandarts.
Duidelijk afspraken kunnen maken en uitstekende behandelingen.
Zowel bij het loket als in de behandelkamer een prettige sfeer die je meteen op je gemak stelt. Alle lof voor mijn tandarts!
Heel prettig en netjes
Afspraken maken of wijzigen gaat heel klantvriendelijk. De behandeling zelf verloopt ook altijd heel vlot, vriendelijk en kundig. Bovendien informatief waar nodig of gewenst.
Tevreden over de manier waarop de controle is uitgevoerd.
Positief
Eerste bezoek bij deze tandarts. Vriendelijke kennismaking. Heb vertrouwen in behandeling.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal