Altijd vriendelijk en altijd gezellig
Prettig
Van het moment van afspraak tot het afronden van de behandeling, prima gegaan en alles verlopen zoals verwacht mag worden.
De praktijk is in negatieve zin veranderd. Veel te onpersoonlijk, het lijkt wel een fabriek waar je binnenstapt.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager.
Aangezien ik een nieuwe tandarts zou krijgen i.v.m. Het vertrek van tandarts Willemsen , werd ik zomaar bij een tandarts gedropt die zich niet eens voorstelde. In het vervolg wil ik gewoon een eigen tandarts en niet steeds een ander. Ik zou volgens de mail tandarts Andrea Crespo krijgen,in het vervolg zou ik het zeer op prijs stellen dat ik haar voorgoed houd. Met vriendelijke groeten , Tiny Groeneveld.
Zoals gewoonlijk gebeurt alles op een rustige, correcte wijze en op de afgesproken tijd.
Verwijzing naar mondhygieniste gekregen terwijl vorige tandarts aanslag tijdens de controle verwijderde. Dit verhoogt voor mij de kosten want ik moet tandartskosten zelf betalen.
Er was een tand bij mij afgebroken en deze is zeer deskundig geheel vernieuwd.
Professionele praktijk waarbij de klant op één staat!
Tevreden
Super vriendelijk Er word goed naar uw geluisterd
Uitstekende zorg, zorgvuldig ingegaan op klachten. Goed advies.
Goede adviezen, clientvriendelijk en prima organisatie
De “behandeling” van de tandarts was zeer onpersoonlijk en in een recordtijd die ik nog niet eerder meegemaakt heb. De behandeling van de mondhygiëniste was zeer vriendelijk en uitgebreid.
Ze waren leuk opgewekt, positief en reageerde op een leuke en lieve manier op spanning. Ze namen de spanning serieus en namen de tijd voor de behandeling / controle.
Altijd vriendelijk sociaal praatje en deskundige behandeling .
Alle stappen worden goed uitgelegd en is als prettig ervaren
Klantvriendelijkheid en sociale omgang bij tandartsen in het algemeen is erg verbeterd en dus ook bij "het Centrum".
Lang moeten wachten door een spoedgeval. Kan gebeuren. Zelf maar paar minuten binnen geweest. Dit voelde gehaast en ik kreeg erg weinig informatie over wat er gevonden of te zien was. Verder wel vriendelijk benaderd en prima service.
Voor ons een nieuw gebouw en nieuwe tandarts. Altijd even spannend, vooral voor kinderen. Vriendelijke mensen en een aardige jonge vrouwelijke tandarts. Legde alles goed uit aan onze dochter.
Ondanks de barrière en angsten enorm goed geholpen. Ze hield overal rekening mee en zeker aan te raden.
Deskundige uitleg en behandeling in een moderne praktijk met zeer vriendelijk personeel
Fijne tandartspraktijk maar het inplannen van afspraken gaat moeizaam.
Zeer vriendelijke praktijk. Je word zeer op je gemak gesteld.
Correcte en vakkundig
Ireneplein 1